bárszék

megjelenítve: 
 db

Kültéri és beltéri bárszékek széles választéka vendéglátóipari és közületi terekbe. Kínálatunkban megtalálhatóak favázas bárszékek, kárpitozott bárszékek, továbbá strapabíró, egyedi formájú műanyag és fém bárszékek is. Favázas bárszékek esetén több száz kárpit és pácszín közül választhatnak ügyfeleink. Különleges színű és formájú műanyag bárszékek egyedi hangulatot teremtenek a bevásárlóközpontok foodcourt területén, vendéglátóipari egységek teraszán. Bárszék kínálatunkban megtalálhatóak fix ülésmagasságú bárszékek, teleszkópos, állítható magasságú bárszékek, továbbá egyedi kialakítású és méretű bárszékek. A klasszikus vagy vintage stílusú bárszékeken kívül választhat modern, minimalista stílusú bárszéket, vagy egyedi, különleges formájú darabokat.

Honlapunk nem tartalmazza az összes bárszék ajánlatunkat. További bárszék lehetőségekért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

  1  2  3 ...   5  6  7  8
Newsletter sign up
New Products
Benton A
több infó
New Projects
Beta Kávézó
több infó
Beta Kávézó

Kedvenceim

0 elem van a kosárban

PartnersCatalogCatalogNewsletterbrochureoldalak
kezdő oldalrólunkprojektekbelépéskapcsolat
kategóriák
székekkarosszékekbár kellékekkanapékasztaloktextilkültériasztal lapokasztal lábakkiegészítőkernyők
projektek
OtthonokIroda / KonferenciaÉttermekSzállodákBevásárlóközpontokBemutatótermünkKávézókBárok / KlubokKollaborációkRendezvényeink
Utolsó módosítás: 2018-02-19
Web design: Herstein Cassuto |   Coded by: