Online vásárlás

Caviar & Bull

INFORMÁCIÓ

Projekt

Caviar & Bull

Helyszín

Budapest

Év

2017

Fotós

Nagy Attila

TÖRTÉNET

A budapesti Corinthia Hotel jobb szárnyában nyílt Caviar&Bull étterem egy kis kiruccanás a máltai fine dining világába. Az étterem tulajdonosa Marvin Gauci, a máltai szupersztár séf, aki küldetésének érzi, hogy a mediterrán konyhaművészet Budapest gasztronómiai térképére is felkerüljön. Olyan meglepő fogásokkal várja az ínyenceket, amelyekben az eredeti máltai recepteket magyar alapanyagokkal ötvözi. Az egyedi ízélményekhez egyedi design is illik. A sok szürke használata bátor döntés volt, hisz a tér könnyen unalmassá, semlegessé válhatott volna. Ám a többféle anyag és forma találkozásával olyan atmoszféra fogadja a vendéget, amely méltó a világszínvonalú fogások elfogyasztásához. Az étterem meghatározó darabjai a Basic Collection szürke, bársonyos tapintású kárpitozott székei és karosszékei, melyek elegánsan és könnyeden illeszkednek a különleges miliőbe.

Célunk, hogy ügyfeleinkkel és gyártóinkkal hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki.

Írjon nekünk!