Scroll to the top

Green House Cafe

INFORMÁCIÓ

Projekt

Green House Cafe

Helyszín

Izrael

Év

2016

Fotós

Yoav Gurin

Tervező
Roni Keren Interior Design Studio

TÖRTÉNET

A Greenhouse Cafe kialakításakor a tel avivi Shilat közösségi kertközpontban lévő eredeti kávézó jelentette az inspirációt, ahol maga a kert és az ott élő növények voltak a kiindulópont. A Roni Keren Design Studio által vezetett projektben a design szerves részét alkotják a növények, melyek maguk is építészeti elemekké váltak a kávézóban. Először is CNC technológiával kialakított nyírfa táblákkal üvegház jelleget akartak kölcsönözni az üres térnek. A mosdókba és a konyhába nyíló ajtók ugyanezt a motívumot hordozzák. Az éttermi részben pergola-szerű struktúrákat alakítottak ki, hogy otthonos és intim környezetet teremtsenek. Az oszlopok a tér peremére kerültek, így az ülőhelyek igény szerint átrendezhetők. A részben festett, fából készült világítótesteket egyedileg gyártották ehhez a projekthez, három különböző geometriai formában. 

Célunk, hogy ügyfeleinkkel és gyártóinkkal hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki.

Írjon nekünk!