Scroll to the top

Büszkék vagyunk rá, hogy világszerte számos fantasztikus hotel berendezésében vehettünk részt. Tekintse meg néhány projektünket és ismerkedjen meg egy hotel berendezésének érdekes munkafázisaival! Böngésszen széles választékunkban, ahol izgalmas megoldásokat kínálunk hotelek stílusos belső tereihez!

Hogyan készült

KIHÍVÁS

A Prestige Hotel Budapest a klasszikus eleganciát élteti és vegyíti vintage stílussal.

 

 

MEGOLDÁS

A választott bútordaraboknak az épület történetéhez és annak magasztosságához kellett igazodniuk.

 

 

EREDMÉNY

Ennek megfelelően klasszikus bútorokat választottunk, amelyeket színes kárpitokkal dobtunk fel.  Olvasson tovább >>

KIHÍVÁS

A szabadidős tevekénységeknek kialakított helyiségek bútorozásánál a fő szempont a praktikusság volt, a közösségi terek eseteben a kényelem.

 

 

MEGOLDÁS

Így a könnyen mozdítható, modern bútorokat a klasszikusabb, kárpitozott bútorokkal kombináltuk a végső enteriőrben.

 

EREDMÉNY

A Hotel Füred SPA and Conference jól vegyíti luxust es a komfortot.  Olvasson tovább >>

KIHÍVÁS

A Courtyard by Marriott Hotel Budapest a város szívében található. A bútorok választásánál a vendégek kényelme volt a fő szempont. 

 

 

MEGOLDÁS

Így a választott ülőbútorokat, karosszékeket, ebédlő székeket es bárszékeket különösen kényelmesre kárpitoztuk. 

 

 

EREDMÉNY

A hotel tágas szobákkal és elegáns felszereltséggel várja vendégeit. Olvasson tovább >>

KIHÍVÁS

A Sir Albert egy Amszterdamban található boutique hotel.

 

MEGOLDÁS

Az épület egyedi hangulata es története azt kivanta, hogy a bútorok se legyenek szokványosak. 

 

 

EREDMÉNY

Ennek eredményeképpen rendeztük be a Sir Albert hotelt bőrrel es szőrrel kárpitozott puffokkal es egyéb ülőbútorokkal.

Olvasson tovább >>

ÚJ SZÁLLODÁT NYITNA, VAGY ÁTALAKÍTÁSON GONDOLKOZIK?

 

Mi végigvezetjük Önt a tervezési folyamattól a berendezésig!

Nézze meg projektjeinket!

20 éves szakmai tapasztalatunkat sok szálloda berendezésénél hívtuk segítségül. Nézze meg, hogyan közelítjük meg a szállodai projekteket! 

Összes projektBezár
contact us

Hotel, motel vagy panzió nyitását tervezi? Keressen bennünket, hogy több, mint 20 éves szakmai tapasztalatunkkal segíthessünk Önnek!

Írjon nekünk!

Kapcsolódó termékek

Széles bútorkínálattal rendelkezünk bármilyen típusú szálloda számára, legyen az egy butik, vagy akár egy wellness hotel. A kollekciónkban található bútorokat számtalan anyag variációban, színben és kárpitozással kínáljuk. Bútoraink nagy része egy bútorcsalád része, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy szállodáját egységes stílusban rendezze. 

Szállodák munkafolyamat

Ha komplex projekten dolgozik amelyben szakértelmünk fontos lehet Önnek, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Ügyfélközpontú, proaktív hozzáállásunkkal megértjük elképzeléseit és testre szabott ajánlatot alakítunk ki az Ön projektjére! 

1.
Ügyfelek és igények

A személyes konzultáció alkalmával lehetőségünk nyílik, az Ön projektjének, vendégkörének, elképzeléseinek mélyebb megismerésére és elemzésére. A találkozóra bemutatótermünkben, vagy egy Ön által megjelölt helyszínen kerül sor. Információt gyűjtünk a belső térről, és arról, milyen benyomást szeretne kelteni a bútorokkal, az enteriőrrel vendégei körében.

2.
Koncepciótól a designig

Nagy gyakorlatunk van különböző méretű és stílusú szállodák berendezésében. Tudjuk, hogy a vendégek számára nyújtott élmény fontos Önnek, amely folyamat során kollégánk segítséget nyújtanak céljai elérésében. A projekt komplecitásától függően a design koncepciókat 3D-s vizuálokon és 2D-s terveken keresztül mutatjuk be, így már a munkálatok megkezdése előtt láthatja, milyen lesz a végeredmény!

3.
Egyedi igények

Néhány esetben az egyes projektek egyedi igényeit saját kollekciónkban szereplő kínálatunkból nem tudjuk kielégíteni. Ilyen esetekben egyedileg tervezett és gyártott bútor-megoldásokat ajánlunk Önnek. Szállodai referenciáink között a szállodai étterembe egyedileg gyártott padokat és szállodai szobákba készített ülő alkalmatosságokat talál.

4.
Szállítás & installáció

Tapasztalt logisztikai csapatunk megszervezi, hogy bútorai a megfelelő időben, bármilyen helyszínre odaérjenek. Igény esetén vállaljuk a bútorok összeszerelését, melynek elvégzése után a helyszínt tisztán és rendben adjuk át Önnek annak érdekében, hogy alkalmazottait és vendégei nyugalmát ne zavarjuk meg.

Nézze meg szektorainkat

Nézze meg hogyan közelítjük meg a különféle projekteket, melyeken dolgozunk!