Caviar & Bull

A budapesti Corinthia Hotel jobb szárnyában nyílt Caviar&Bull étterem egy kis kiruccanás a máltai fine dining világába. Az étterem tulajdonosa Marvin Gauci, a máltai szupersztár séf, aki küldetésének érzi, hogy a mediterrán konyhaművészet Budapest gasztronómiai térképére is felkerüljön. Olyan meglepő fogásokkal várja az ínyenceket, amelyekben az eredeti máltai recepteket magyar alapanyagokkal ötvözi. Az egyedi ízélményekhez egyedi design is illik. A sok szürke használata bátor döntés volt, hisz a tér könnyen unalmassá, semlegessé válhatott volna. Ám a többféle anyag és forma találkozásával olyan atmoszféra fogadja a vendéget, amely méltó a világszínvonalú fogások elfogyasztásához. Az étterem meghatározó darabjai a Basic Collection szürke, bársonyos tapintású kárpitozott székei és karosszékei, melyek elegánsan és könnyeden illeszkednek a különleges miliőbe.

 

Fotó: Nagy Attila

 
Newsletter sign up
New Products
Weli
több infó
New Projects
Mindspace Varsó
több infó
Mindspace Varsó

Kedvenceim

0 elem van a kosárban

PartnersCatalogCatalogNewsletterbrochureoldalak
kezdő oldalrólunkprojektekbelépéskapcsolat
kategóriák
székekkarosszékekbár kellékekkanapékasztaloktextilkültériasztal lapokasztal lábakkiegészítőkernyők
projektek
OtthonokIroda / KonferenciaÉttermekSzállodákBevásárlóközpontokBemutatótermünkKávézókBárok / KlubokKollaborációkRendezvényeink
Utolsó módosítás: 2017-11-23
Web design: Herstein Cassuto |   Coded by: