Megszületett a BASIC-OCTOGON pályázat végeredménye

 

A Basic Collection - OCTOGON architecture & design 2010 október 6-án meghirdetett közös széktervezési
pályázatának megszületett az eredménye. A Basicnek és a többi zsűritagnak nem volt egyszerű a dolga,
hiszen számos professzionális munka érkezett be.

Ám csak egy valaki nyerhetett, így a választás egy igen különleges, mégis használható fotelre esett, amely ugyanúgy illik egy modern otthonba, mint egy projekthez. A Fotel egy olyan kompozíció, melynek az összekapcsoló vonalai adják meg  karakterét és egyéni megjelenését. Ezek a formai elemek egy egységes és harmonizált geometriai rendszert alkotnak, amely megjelenik a többi bútorcsalád darabjaiban is. A nyertes páros Lukács Zsuzsanna & Kovács D. Barna.

Kovács D. Barna a Barna Architects (www.barna-architects.com) építészeti iroda egyik alapítója s munkatársa. Építészeti és formatervezési munkáit saját kutatásai inspirálják, melyek szorosan kapcsolódnak a digitális és a high-tech világhoz. 2010-ben a Príma Junior Díj nyertese volt. Egyetemi tanulmányait a MOME-n, továbbá a Die Angewandte-n, valamint Greg Lynn és Zaha Hadid építészeti stúdióiban folytatta. Számos díjazott munkája mellett prominens építészekkel is együttműködött, például Kas Oosterhuissal.

Lukács Zsuzsa a Barna Architects egyik fontos beosztású munkatársa. Munkaköréhez tartozik a PR menedzsment és az ügyfelekkel való kapcsolatteremtés. A múltban újságíróként dolgozott több magazinnál. Mesterfokú képzést a torontói York Egyetemen kapott. Jelenleg doktori tanulmányait folytatja a bécsi egyetemen.  

 

 

 

 

 

 

 A többi pályázat:

 

 

   

     

     

    

    

    

    

  

 

   

     

       

 

Newsletter sign up
New Products
Benton A
több infó
New Projects
Beta Kávézó
több infó
Beta Kávézó

Kedvenceim

0 elem van a kosárban

PartnersCatalogCatalogNewsletterbrochureoldalak
kezdő oldalrólunkprojektekbelépéskapcsolat
kategóriák
székekkarosszékekbár kellékekkanapékasztaloktextilkültériasztal lapokasztal lábakkiegészítőkernyők
projektek
OtthonokIroda / KonferenciaÉttermekSzállodákBevásárlóközpontokBemutatótermünkKávézókBárok / KlubokKollaborációkRendezvényeink
Utolsó módosítás: 2018-02-19
Web design: Herstein Cassuto |   Coded by: