Blog

Hotels

Tovább

01

/ 02

Szűrők és kategóriák

Kategóriák

Mindent kitöröl

A Martinelli Luce ikonikus lámpái

Ismerj meg négy olyan Martinelli Luce lámpát, amelyek az évtizedek során legendássá váltak a dizájn és a funkcionalitás terén!

A Saba Italia ikonikus bútorai

Az otthonok dizájnja során a bútorok nem csak a funkcionalitást szolgálják, hanem stílust, egy életérzést visznek a terekbe. Az olasz bútorgyártó, a Saba Italia olyan darabokat alkot, amelyek mindezt magukban hordozzák.

2023-as trendek a hotel enteriőr designban

A következőkben a Basic Collection szakértői összegyűjtötték azokat a lenyűgöző trendeket, amelyek 2023-ban a leginkább hódítanak a hotel enteriőr dizájn terén.

A Le Klint ikonikus lámpái

Ismerj meg most négy ikonikus Le Klint lámpát, amelyek az évtizedek során az olvasószobák, étkezők, nappalik, hálószobák elengedhetetlen részévé váltak, és amelyeket már a Basic Collection kínálatában is megtalálsz!

A Living Divani ikonikus bútorai

A Living Divani a luxus, a funkcionalitás és a kreativitás szinonimája, és ezeket az értékeket hozza el bútoraival az otthonokba.

A Gervasoni ikonikus bútorai

Az olasz design a stílusról, az eleganciáról és az időtlen szépségről ismert. A Gervasoni, a híres olasz bútorgyártó vállalat, nem csupán folytatja, hanem új szintre is emeli ezt a hagyományt.

A Moroso ikonikus bútorai

Ahogy a Gogan és a Ruff, úgy a Shadowy kültéri karosszék is megtekinthető és kipróbálható a showroomban!

Martinelli Luce: fényvarázslat olasz stílusban

Elio Martinelli a természetből és a geometriából merített ihletet, hogy rendkívül funkcionális és időtálló designt hozzon létre. Három generációval később az eredeti design és a funkció még mindig a Martinelli Luce alapja, kiegészítve a legmodernebb technológiákkal és új, neves tervezőkkel.

08

/ 43

Megszakítás