A Basic Collection szakértői nemcsak arra figyelnek egy étterem bútorzatának kiválasztásánál, hogy az tökéletesen illeszkedjen a hely stílusához, az enteriőr további elemeihez, de az is nagyon fontos szempont számunkra, hogy az ügyfél pénztárcájához igazítsuk kínálatunkat, ahogyan az is, hogy az általunk szállított termékek magas minőségűek legyenek. Hiszen a pénztárcát nem csak az kíméli, ha a bútorok kedvező áron kaphatóak, de az is, hogyha azok hosszú élettartamúak, nem kell őket 1-2 év után lecserélni.

A következőkben 6 pénztárcabarát éttermi széket hozunk prémium minőségben, a Basic Collection kínálatából.

 

Seela / Lapalma

 

A SEELA kifinomult, mégis lezser, jellegzetes vonása az aerodinamikus kialakítás, amelyet olyan anyagelemek egészítenek ki, mint a fa és a szövet, amelyek feldobják a széket.

Frisée 250 / Billiani 

 

A Frisée 250 egy Cristina Celestino által tervezett, tömör bükk- vagy kőrisfából készült szék. Lágy és bársonyos érintése a Billiani anyagait és know-how-ját emeli ki tiszta színekkel, finoman ívelt sarkokkal és gömbölyded lábvégekkel.

Carola / Andreu World

 

A Carola egy tömör bükkfa háttámlával és vázzal, valamint tölgyfa deszkából készült üléssel rendelkező szék. Eleganciájával és páratlan fakezelésével tűnik ki. Mind a kárpitozott, mind a tölgyfa deszkaüléses változat melegséget és kényelmet sugároz. Tökéletes kiegészítője bármely világos, nyitott térnek.

Lisa / SCAB Design

A Lisa azt a kifinomult hangnemet tükrözi, amely az 50-es és 60-as évek belsőépítészetét jellemezte. Formája a megnyugtató melegség, a retro báj és az otthoni emlékek érzetét kelti.

Uni / Et al.

 

Francesco Geraci utolsó projektje, az Uni a tervezőjéhez hasonló eleganciával vált ikonná. Tíz különböző színben kapható polipropilén szék, acél-, fa- és alumíniumvázak széles választékával. Az UNI kiemelkedik az elülső rész párnázott megjelenésű textúrájával és a hátsó rész fényes felületével.

Bistro / Fermob

A teraszról sem feledkezünk meg: a 19. század végén – az Eiffel-torony kortársaként – létrehozott, egyszerű és masszív Bistro összecsukható szék nagyon népszerű volt a korabeli limonádéárusok körében. A Bistro ma is ugyanolyan bájos, mint akkoriban! Sőt, a Fermob által érzékenyen átdolgozott Bistro szék még vidámabb és ötletesebb, mint valaha! 24 különböző színben kapható.

A különböző árkategóriákban több mint 500 gyártó termékei közül válogatva állítjuk össze ajánlatainkat, amelyekből ügyfeleink könnyedén kiválaszthatják a nekik legmegfelelőbb darabokat. 

Keresse szakértőinket!

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

  Név *
  Telefon *
  E-mail *

  Thank You!

  Our manager will contact you shortly!

  Megszakítás