Idén is Milánóba látogatott a Basic Collection csapata, hogy elhozzuk nektek a legfrissebb trendeket. A 60. Salone del Mobile.Milano kiállítás ismét lenyűgözött minket. Összegyűjtöttünk nektek néhány friss enteriőrt inspirációként.

Az elmúlt két évben nagyobb hangsúlyt kapott az otthon eltöltött idő, bútoraink kényelme és tárgyaink fontossága. Ráébredtünk arra, hogy mennyire fontos a jó környezet, egy jól megtervezett világítás, vagy akár egy megfelelő ülőbútor is. Újra felfedeztük, milyen fontos, hogy szép tárgyakkal vegyük körbe magunkat.

A kiállításon a fő dekorációs trend a textúrák és a színmélység variációiban öltött testet. A hangsúlyt a tervezők a természeti környezettel való szoros kapcsolat kialakítására fektették.

Újra színek

Természetes színek továbbra is meghatározóak. Kiemelkedik a zöld minden árnyalata, de rozsdás, rezes színben is sok enteriőrt álmodtak meg a tervezők.

Újra megjelentek a színek. A korábbi monokróm hangulatot mély zöld, lazac és púder színek egészítik ki, élettel teli és üde hangulatot kölcsönözve az enteriőröknek.

Dohányzóasztalok, amelyeket szívesen hazahoztunk volna magunkkal Milánóból!
A kültéri és a beltéri bútorok között elmosódtak a határok. Az emberek ugyanolyan kényelmet és szabadságot akarnak élvezni kint és bent is. A puha kanapék, ugyanúgy jelen vannak a teraszokon, mint a nappalinkban.

Kültéri nappalik

A fényeknek különösen nagy szerepe van abban, hogy egy enteriőr hangulatát kifejezzük. Az idei kiállításon gyönyörű, design lámpák határozták meg a tereket.

A konyhatrendben a fenntarthatóság és az újrahasznosítás kiemelt szerepet kap, miközben sok szép új felülettel és anyagtársítással is találkozunk. A designerek ünneplik a fa szépségét, egyedi rajzolatát, amely miatt egy bútordarab egyszeri és megismételhetetlen.

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

    Név *
    Telefon *
    E-mail *

    Thank You!

    Our manager will contact you shortly!

    Kapcsolódó cikkek

    Megszakítás