A Lavinamix Kft. a magyarországi útépítések meghatározó szereplője, mindemellett ingatlanfejlesztési projektjeik is kiemelkedőek. Központi irodájuk az M0-M1 autópálya csomópontjában található Tópark Ingatlankomplexumban található.A cég új irodája kialakításához a Basic Collection csapatát kérte fel egy izgalmas, inspiráló tér kialakítására.

A koncepció alapja a tág és szűk terek változatosságával létrejövő dinamikus térélmény. Az ügyfél igénye egy olyan barátságos, családias iroda kialakítása volt, mely sok természetes anyagot, színt használ, bútorai a kényelem mellett a dizájnt képviselik.

A Basic Collection csapata nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy megtalálják a megrendelő igényének legmegfelelőbb hangulatot és dizájnt. Így kerültek a tipikus irodai stílus mellé extrább formavilágú bútordarabok is. Prémium olasz, spanyol és lengyel bútorgyártók termékei kerültek kiválasztásra.A belsőépítészeti tervezést a Viador Átrium Group végezte, akik az egyes osztályok különböző igényeit figyelembe vették, annak érdekében, hogy minden munkavállaló igazán komfortosan érezze magát az új irodában. Térrendezéskor fő szempont volt nyílt terű iroda, azaz open office és hagyományos iroda kialakítása, ötvözése.
A szövetek kiválasztásánál nem a megszokott semleges színpaletta dominált, hanem egy sokkal üdébb, vidámabb színvilág, amely igazán extravagáns enteriőrt eredményezett.

A recepció fogadóterébe így került kiválasztásra egy igazán különleges kollekció, a japán stílusra hajazó Sancal Sumo, élénk piros lounge ülőbútoraival. Ahogy a neve is sugallja, a tervező a szumóbirkózók erőteljes sziluettjéből merített ihletet.  A spanyol bútorgyártó cég híres egyedi formavilágáról, nagy hangsúlyt fektet a dizájnra. Hogyha épp iroda projekten dolgozol, és feldobnád a hangulatát, nézz körül további Sancal termékekeink között.

 

 

A tárgyalóba MDD Ultra tárgyalószékeire esett a választás, mely kifinomult vonalaival és egyedi, puha párnázott háttámlájával új kényelmi mércét állít fel az tárgyalószékek piacán. A menta színű kárpit tovább erősíti a természetes színpalettát. Irodai projektedhez további MDD irodai bútorokért keresd fel weboldalunkat.

 

A közösségi térbe mályva és kék színű MDD bútorok kerültek. Ez a gyártó különös figyelmet fektet a bútorok formavilágára, mely szintén egyedi szövetekkel párosítható. Ezáltal termékeik meleg, otthonos hangulatot sugároznak.

A Lavinamixel közös munka során, kimondottan szimpatikus volt, hogy kiemelten előtrébe helyezték alkalmazottaik kérését. Több női kolléga vágyott egy olyan kávézósarokra, ahol kényelmesen el tudnak tölteni egy kis időt két meeting között. Az egyszerre laza és stílusos Sits Moa fotel tökéletes választásnak bizonyult modern és játékos megjelenésével, süppedős ülőfelületével.

 

Az iroda egyik legfontosabb eleme – a tökéletes irodai forgószék – kiválasztásánál nem csupán az ergonómiára, hanem a dizájnra is nagy hangsúlyt fektetettünk. Az MDD Ergonomic master irodai asztal, konténer és Luxy Light szék egyszerre képviseli mindezt.  A Luxy Light tartószerkezete egyetlen cső, mely csavarok nélkül rögzíti a kárpitot, ez adja különleges hangulatát.

A komplex tervezési folyamat eredménye egy igazán friss és modern irodai tér lett, melyet már birtokba is vettek a cég alkalmazottai.

A Basic Collection 20 éves tapasztalattal rendelkezik irodák berendezésében, legyen az egy start-up vállalkozás vagy egy multinacionális vállalat: az ergonomikus designtól kezdve a minimál megoldásokon át, a funkcionális tárolókon és asztalokon keresztül az akusztikus panelekig mindenre van megoldásunk. Szakértő kollégáink segítségével minden esetben személyre szabott megoldásokat kínálálunk!

Megoldást keresel új irodád berendezésére vagy átalakítanád a régit? Tervezőként épp egy új projekten dolgozol, és szeretnéd megtalálni a legmegfelelőbb berendezést? Keress minket és a maximális térkihasználás mellett különböző funkciók és munkafolyamatok figyelembevételével, konzultáció keretein belül kialakítjuk az ügyfeled számára ideális belső teret.

Inspirálódj korábbi irodai és coworking referenciáinkból!

További részletekért látogass el weboldalunkra és keress minket bizalommal!

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

  Név *
  Telefon *
  E-mail *

  Thank You!

  Our manager will contact you shortly!

  Megszakítás