Az olasz dizájn és bútortervezés csillaga felragyogott Magyarországon is, a Gervasoni márkán keresztül a Basic Collection kínálatában. Büszkén mutatjuk be ezt a lenyűgöző és inspiráló márkát, amely nem csupán bútorokat, hanem valójában műalkotásokat kínál.

Gervasoni: A minőség és kreativitás évszázados hagyománya

Az 1882-ben alapított Gervasoni márka már több, mint egy évszázados hagyományt teremtett a minőség és kreativitás terén. Giovanni Gervasoni álmodta meg és indította útjára ezt a családi vállalkozást Piacenza városában, Olaszországban. A márka létrehozásának pillanatától kezdve a stílus, a minőség és a kreativitás voltak fő meghatározói. Az évek során a Gervasoni elnyerte azoknak az elismerését, akik értékelik az eleganciát és a karakteres dizájnt.

Az egyedi bútorkollekciók varázsa

A Gervasoni egyedi bútorkollekciói meghatározó elemei a márkának, melyek a modern belsőépítészet és lakberendezés esztétikáját testesítik meg. A termékeik nem csupán bútorok, hanem szinte műalkotások, amelyek a letisztult vonalak és az innovatív anyaghasználat elegáns kombinációjával ragyogó egységet alkotnak. A Gervasoni bútorokkal berendezett otthon egyedi és emlékezetes hatást kelt.

Neves tervezők alkotásai

A Gervasoni a legelismertebb tervezőkkel együttműködve alkotja meg kollekcióit. Olyan nevek fűződnek a márkához, mint Patricia Urquiola, Jasper Morrison, és Paola Navone. Patricia Urquiola kreativitása és modern látásmódja hozzájárult a márkához tartozó népszerű Ghost kollekcióhoz. Jasper Morrison minimalista megközelítése szintén megtalálható a Gervasoni kollekciók között. Paola Navone pedig a természet ihlette dizájnokban mutatja meg tehetségét és kreativitását.

A márka alapítójának gondolatai

Giovanni Gervasoni, a cég alapítója egyszer így fogalmazott:

 

A bútorok, amelyeket létrehozunk, nem pusztán eszközök, hanem történetek és emlékek hordozói. Minden egyes darab egy kis szelet a mi történetünkből.

Az alapító hozzáállása és elkötelezettsége a minőség és az érzelmek iránt továbbra is meghatározza a Gervasoni filozófiáját.

Legyen szó egy elegáns kanapéról, egy letisztult asztalról vagy egy karakteres fotelről, a Gervasoni bútorok mindig tükrözik az életstílus és a művészet találkozását.

Időtlen design darabokat szeretnél otthonodban?

Alkossuk meg együtt otthonod egyedi stílusát design bútorokkal és kiegészítőkkel. Lépj velünk kapcsolatba!

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

  Név *
  Telefon *
  E-mail *

  Thank You!

  Our manager will contact you shortly!

  Megszakítás