Izgalommal vegyes büszkeséggel mutatjuk be nektek a Basic Collection legújabb ékkövét, a Le Klint lámpákat. E lenyűgöző márka termékeit Budapesten először nálunk vásárolhatjátok meg, melyek méltán hódították meg a világ legkifinomultabb enteriőrtervezőinek és lakberendezőinek szívét.

Egyedi tervezői koncepció már a kezdetektől

A Le Klint lámpák mögött több mint százéves hagyomány és szenvedélyes tervezői jelenlét rejlik. Az első lámpa még 1943-ban született meg, a híres dán designer, P.V. Jensen-Klint keze nyomán. A lámpa koncepciója egyedi volt akkoriban és ma is – a hagyományos formákat modern megközelítéssel ötvözte, egy olyan műalkotást teremtve meg, mely a funkcionalitás és az esztétika tökéletes harmóniáját tükrözte.

Érdekességek a Le Klint lámpákról

 • Kézműves hagyomány: Minden egyes Le Klint lámpát mesterségesen hajtogatott papírból készítenek. Ez a hagyományos technika teszi lehetővé a lámpák egyedi, lágy fényét, mely egyedülálló atmoszférát teremt a térben.
 • Skandináv minimalizmus: A márkától megszokott skandináv minimalizmus és letisztult dizájn azonnal felismerhető minden egyes darabon. A funkcionalitás és a forma tökéletes egységet alkot.
 • Művészet és funkció: A Le Klint lámpák nem csak egyszerű világítótestek, hanem valódi műalkotások, melyek a tervezők és a kézművesek együttműködésének gyümölcsei.

Fenntarthatóság és design összefonódása

A Le Klint nem csupán a látványra helyezi a hangsúlyt, hanem a fenntarthatóságra is. Az új kollekciók tervezése során nagy figyelmet fordítanak az újrahasznosított anyagokra és a környezetbarát gyártási folyamatokra. Ezáltal nem csak szemet gyönyörködtető darabokat kapunk, hanem olyan lámpákat, melyek mögött tudatosság és felelősség áll.

Mindig is lenyűgözött a fény sokféle megjelenési formája. Folyamatosan lenyűgöz a tiszta természetes fény ereje, amely képes a természet szépségét fokozni vagy éppenséggel árnyalni.

— Kim Weckstrøm Jensen, CEO

Amint a Le Klint lámpák megérkeznek a Basic Collection kínálatába, az egyes darabokban rejlő történelem, dizájn és tervezői elkötelezettség mindannyiunk számára elérhetővé válik. Büszkén mutatjuk be ezeket a gyönyörű lámpákat a modern lakberendezés és dizájn kedvelőinek örömére.

Stílusos otthonkiegészítőt keresel?

Mesélj nekünk magadról, áruld el vágyaidat, és mi megtaláljuk neked a tökéletes darabokat. Lépj velünk kapcsolatba!

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

  Név *
  Telefon *
  E-mail *

  Thank You!

  Our manager will contact you shortly!

  Megszakítás