A Saba Italia bútoraival a stílus, a funkcionalitás és az egyediség tökéletes ötvözetét visszük az otthonodba. Ismerd most meg a Basic Collection Home egyik legkülönlegesebb brandjének történetét, ami a design és kreativitás új dimenziói mentén épült fel.

Szenvedélyes design

Az olasz dizájn hosszú évtizedek óta méltán világhírű, és a Saba Italia bútormárka az egyik kihagyhatatlan szereplője ennek a páratlan hagyománynak. Az észak-olaszországi Padua közelében, 1987-ben alapított Saba márka azóta is szenvedélyesen kutatja és formálja az design világát. Az olyan erők, mint a szabadság, költészet és emlékezet irányítják, melyek a design és kreativitás terén egyaránt meghatározó irányelvek.

Nőiesség minden részletben

A Saba Italia nem csupán egy bútormárka – áthatja egy összetett és átható nőies identitás. A csapat összetartásától kezdve a választott együttműködéseken keresztül minden aspektusban megtalálható a nőiesség. Egyike azon kevés vállalatnak a szektorban, amely egy női vezető irányításával működik, aki átfogó látásmódjával, esztétikai érzékével olyan brandet hozott létre, melyet áthat a kreatív érzékenység és a humanista üzleti megközelítés.

Szabadság, költészet, emlékezet

A Saba Italia története három alapvető elv köré szőve bontakozik ki: a szabadság, mint létfontosságú emberi érték, mely vezette őket a rugalmas formák felkutatásában. A költészet, mint a forma harmóniájának és a színek szépségének tanítója és közvetítője; és végül az emlékezet, mint etikai iránytű, hogy egy termék kísérjen minket az időben a tartós, minőségi anyagok segítségével, melyek a kényelem koncepciójának tökéletesítését célozzák.

A personal living experience

Kollekciók, amivel minden lehetséges

Kollekcióikat oly módon tervezik, hogy azok határok nélküli szabadságot garantáljanak. Ezekkel a darabokkal minden lehetséges: dolgozni, szeretni, élni, álmodni oly módon, hogy folyamatosan újrafogalmazzuk őket, sokféle variációs lehetőséget kipróbálva.

A Saba Italia bútorai rugalmasak, alkalmazkodnak az élet során változó különböző szükségletekhez. Mint egy szerelmi történetben, új kapcsolatokat építünk velük, egyszerű és emberi mozdulatokkal, amelyek új kreatív élményeket hoznak létre a pihenés koncepciójában.

A Saba Italia nem stílust, hanem a szépséget választja, amely minden stílusban benne rejlik, és mosolyt kölcsönöz neki.

Neked milyen az álomotthonod?

Mondd el nekünk, mik az elképzeléseid, és együtt megvalósítjuk azokat. Megtaláljuk neked azokat a darabokat, amelyek életed részévé válnak. Lépj velünk kapcsolatba!

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

  Név *
  Telefon *
  E-mail *

  Thank You!

  Our manager will contact you shortly!

  Megszakítás