Ergonómia és funkcionalitás kültéren & beltéren

A tavasz a megújulás időszaka!

Az, hogy a munkatársak milyen környezetben végzik mindennapi munkájukat, nagymértékben befolyásolja hangulatukat, komfortérzetüket, és ezáltal teljesítményüket.

A következő összeállításban bemutatott prémium bútorok mindegyike egytől-egyig üde színfoltot jelentenek az irodában.

Beltéri irodabútorok

Modern irodabútorok az ergonómia szolgálatában

 

A modern építészet ihlette MDD ERGONOMIC MASTER íróasztal a minimalizmus és a praktikum lenyűgöző találkozása. A bútor tervezésénél az irodai ergonómia főszerepet kapott. A magasságállítónak köszönhetően a munkaállomás teljes mértékben személyre szabható. A karakteres alumínium láb belsejében egy kábelcsatorna található, ami nagymértékben megkönnyíti az elektronikai eszközök telepítését.

spring renewal.MDD.Basic Collection

Kiválóan kombinálható az MDD SAVA forgószékkel: az állítható ülőrész, kar – és ágyéktámasz maximális kényelmet szavatol.

tavaszi megújulás MDD-SAVA Basic Collectionon

Innovatív, energiatakarékos kétállású íróasztal

Az MDD OGI DRIVE BENCH állítható magasságú íróasztal maradéktalanul kiszolgálja a modern életmód változatos igényeit. A letisztult formatervezés hasznos kényelmi funkciókkal párosul. Az elektromos magasságállítás fokozatmentesen, 650-1300 mm-es tartományban lehetséges. A motor energiatakarékos, 48 dB-es hangkibocsájtásával pedig az egyik legcsendesebb a piacon.

tavaszi megújulás.MDD_BENCH Basic Collection

Rugalmas, inspiráló térkihasználás

A La Cividina COUCHETTE moduláris kanapé Paolo Lucidi és Luca Pevere olasz tervezők vérpezsdítő látomása. A kollekció 38 elemének kombinálásával teljesen egyedi térélmény hozható létre, mely a folytonosságra és a rugalmas térkihasználásra helyezi a hangsúlyt. Egy irodaház exkluzív enteriőrjébe éppúgy remekül beilleszthető, mint egy kisebb méretű tárgyalóterembe.

Meghökkentő eredetiség és briliáns kézműves megoldások

A Kristalia Elephant kárpitozott szék a klasszikus ipari formatervezést egy igazán eredeti ötlettel vegyíti. A bőrborítással készült verzió kézi varrásának vonalában egy elefánt hátcsontjának íve köszön vissza. Ahány igény, annyiféle változat érhető el ebből az ikonikus mesterműből.

A tervezőkről

Eva Paster és Michael Geldmacher még az egyetemi éveik alatt találkoztak, majd 1999-ben “Neuland Industriedesign”  néven közös design stúdiót alapítottak.  Hitvallásuk, hogy „az egész több mint a részek összessége”, illetve, hogy egy bútor, lakberendezési tárgy, sőt még egy csomagolás is sokkal több, mint puszta termék, hiszen az minden esetben egy adott életfilozófiát ragad meg. A tervezőpáros 2005 óta foglalkozik aktívan bútortervezéssel olyan nagy nemzetközi márkák számára, mint az nterlübke, az mdf italia, a Nils Holger Moormann, a Kristalia és a b-line.

Kültéri irodai pihenősarok

A szabadban eltöltött idő segít a kollégáknak a feltöltődésben. Támogasd produktivitásukat egy kültéri pihenősarok létrehozásával, mely akár az erkélyen, teraszon is helyet kaphat. A tavasz beköszöntével az otthoni iroda szabadba költöztetése szintén remek ötlet.

Diszkrét vonalvezetés, határtalan precizitás

A Kristalia TUILE kültéri fotel finom, lágyan ívelt, precízen kidolgozott formáival azonnal belesimul a környezetébe. A külső borítás foltálló, légáteresztő, UV-álló és vízlepergető Sunbrella® anyagból készült. Választható bőr vagy szövet kárpitozással, acél vagy alumínium lábakkal.

Játék a vonalakkal és anyagokkal

Az indusztriális stílust idéző Kristalia REST kültéri szék merészen ötvözi a különböző anyagokat. Az epoxi lakozott alumínium váz hosszú élettartamot garantál ennek a nem mindennapi prémium kültéri bútornak.

 

Modern kültéri szett a nyitott térérzetért

Az Emu Cannolé dohányzóasztal és kültéri fotel a hegesztett, horganyzott acélszerkezettel a nyitott térszerkezet könnyed érzetét keltik.

tavaszi megújulás.EMU.Basic Collection

Még több irodabútor inspirációt keresel? Tekintsd meg referenciáinkat vagy meríts ihletet a legjobb olasz és skandináv gyártók prémium termékeiből!

 

Kövess minket Facebookon és Instagramon, hogy elsőként értesülhess újdonságainkról.

 

Ha a cikkben bemutatott design bútorok közül valamelyik felkeltette az érdeklődésed,

vedd fel velünk a kapcsolatot

 

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

    Név *
    Telefon *
    E-mail *

    Thank You!

    Our manager will contact you shortly!