A mediterrán hangulat abszolút megteremtője: a terrakotta szín időtlen, stílusos megjelenést ad a kültéri elrendezéseknek. A világ vezető design bútor gyártói is szívesen használják és készítenek olyan darabokat, amelyek aztán a kültér meghatározó, központi elemei lesznek. Legújabb összeállításunkkal ez a perzselő színárnyalat téged is magával ragad.

DRESS_CODE / SCAB Design

 

Az új DRESS_CODE széket a haute couture kánonjai ihlették, játszva a szerkezet és az ülés színkombinációival, a beltéri és kültéri szövetmintákkal, valamint a kárpitozással: a finom, sima szövetből készült változat mellett van egy steppelt, nagy négyzet alakú, valamint egy párnázott, hullám alakú változat is. A steppelés és a párnázás egyszerre esztétikai elem és a fokozott kényelem forrása.

Globe / B&T Design

Ismerd meg a Globe-ot! A szín-, textúra- és anyagjátékokat lehetővé tevő kialakításával könnyen alkalmazkodik minden térhez, és a személyre szabott, egyszerű és kortárs terek egyik főszereplőjévé válik.

Emma Cross / Varaschin

 

Az Emma Cross új stilisztikai irányt vesz, felveszi azokat a részleteket, amelyek megkülönböztetik az Emma-t, így létrehozva egy vezérfonalat a kollekciók között. A szövés könnyedsége olyan érzést kelt, mintha egy virágkoszorúba ülnénk bele.

Talo / Expormim

A legvadabb sziklás tájak által inspirált Talo asztalok a geometrikus formák tiszta vonalvezetése és a rendkívül természetes árnyalatok, például kő, pala és terrakotta színpalettája között egyensúlyoznak.

Rock / MDF Italia

 

Ez az ikonikus bútor képlékeny és elegáns sziluettjével tökéletesen megmutatja, hogy mit is képvisel: „egy kerek asztal”, amely látszólag egy szilárd, anorganikus alap fölött lebeg. Természetes és indusztriális anyagok keveréke, amelyek egy új, sima dizájnnal rendelkező darabot hoznak létre.

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

    Név *
    Telefon *
    E-mail *

    Thank You!

    Our manager will contact you shortly!

    Megszakítás