Közös brunchok, könnyű ebédek, délutáni hűsítők, esti kedvenc koktélok – egy terasz is számtalan kellemes pillanat helyszíne lehet a városban. A nagyváros forgatagában, hely szűkében, kihívást jelenthet kiválasztani azokat a bútorokat, székeket és asztalokat, amelyek egy pici teraszt is stílussal és elegendő hellyel látnak el. Ezért gyűjtötték össze most a Basic Collection szakértői azt az 5 darabot, amelyek tökéletesen ellátják ezt a feladatot!

Klejn + Faro / infiniti

 

Rögtön egy igazi nyerő párossal indítunk: az infiniti design Klejn bárszéke könnyedséggel és egyszerűséggel készült. Minimalista design, amelyet az Aarhust körülvevő tengeri kikötő szerkezetei, például a daruk és a hajók ihlettek. Remekül egészíti ki a Faro, egy kültéri használatra is kiválóan alkalmas, acélból készült bárasztal, amelyet kifejezetten vendéglátóegységek részére terveztek.

Doga / Nardi

A friss, könnyű és ergonomikus Doga szék kültéri használatra készült, üvegszálas gyantából. Inspirációja a rácsos kialakítás, amelynek Raffaello Galiotto tervező adott kortárs csavart. Praktikusan mozgatható, rakásolható, könnyen tisztítható és teljes mértékben újrahasznosítható.

Elliot / Pedrali

 

Az Elliot asztal elegáns sziluettjével és minimalista designjával a lágy vonalakat és a természetes formákat ötvözi. Különböző méretű és kivitelű asztallapokkal kombinálva kapható.

Summer kollekció / SCAB Design

A letisztult vonalakkal és nyárias stílussal rendelkező Summer kollekciót különböző magasságú asztalok és többszínű, egymásba rakható székek alkotják. Ez a megjelenés tökéletes kiegészítője bármilyen berendezési stílusnak, az otthoni terasztól a legexkluzívabb vendéglátóhelyekig.

Twist / Vermobil

 

A Twist egy fémből készült szék időtlen dizájnnal, amely ötvözi a funkcionalitást és az eleganciát. Ideális kültéri környezetbe, mind otthoni, mind pedig közösségi helyszínekre: tökéletes bárok, éttermek és szállodák számára.

Megragadta a fantáziád valamelyik darab? Keresd érte bátran munkatársainkat!

Ha érdekelnek az idei év kültéri bútor újdonságai, nézd végig válogatásunkat:

2023-as kültéri újdonságok a Basic Collectiontől

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

    Név *
    Telefon *
    E-mail *

    Thank You!

    Our manager will contact you shortly!

    Megszakítás