Andreu World egy kortárs dizájnbútorokat gyártó cég, mely otthonok, irodák, szállodák, éttermek és vállalati terek számára készít kiemelkedő darabokat több mint 65 éves szakmai tapasztalattal.

„Családi vállalkozás vagyunk, amely vallja, hogy a jövő építéséhez életben kell tartanunk a múltat. A kézművesség és a hagyomány olyan fogalmak, amelyek a személyes kötődés, a felhalmozott tapasztalat és az elkötelezettség révén maradnak életben mindennapjainkban.

 

A fa a cégünk eredete, és nem, mint egyetlen tárgy; hanem mint munkamagatartás és a világgal való kapcsolat formája. Az Andreu Worldnél 100%-ban FSC tanúsítvánnyal rendelkező, újratelepített erdőkből származó fát használunk. Nagy hozzáadott értékű és tartós formaterveket gyártunk, amelyeket sokéves tapasztalattal rendelkező kárpitos és faipari mestereink évszázados hagyományok alapján készítenek.
Praktikus és esztétikus bútormegoldásokat kínálunk, amelyeket a világ minden tájáról keresnek ügyfeleink. sikerünket rugalmas hozzáállásunknak köszönhetjük, mely az igények folyamatos változásához való alkalmazkodásunkban és munkánk folyamatos fejlesztésében mutatkozik meg. Amellett, hogy megbecsüljük és tiszteletben tartjuk a kézművesség fontosságát, a technológia fejlődésével összhangban megőrizzük mediterrán jellegünket is.

Megszakítás