A Kettal egy spanyol vállalat, amely 1964 óta gyárt bútorokat benti és kinti használatra, melyeket a funkcionalitás és a teljesítmény jellemez. A Kettal egyet jelent az exkluzív, személyre szabható bútorokkal, amely nem hanyagolja el a minőségi szempontokat és a könnyű összeszerelhetőséget és a kültéri teret a ház belső terének kiterjesztéseként tekinti, így a kültéri bútoroknak ugyanolyan fontos szerepet szán, mint a beltérieknek. A Kettal mindig is együttműködött a legjelentősebb nemzetközi tervezőkkel, akikre egész kollekciókat bízott, mind saját márkáját, mind a 2000-ben felvásárolt két másik márkát, a Hugonet-t és a Triconfort-ot. A Barcelona szívében található központja szorosan együttműködik a Tarragonában található gyártóüzemmel és ebből az együttműködésből születnek az egész Európába, sőt azon túlra is exportált termékek. A környezetvédelem és a magas minőségi szabványok teljesítése a márka erősségei közé tartozik.

A dizájn és az innováció a spanyol vállalat stílusjegyei 1964-es születése óta. Exkluzivitása azokban a kíváló nevekben tükröződik, amelyekkel együttműködött és még mindig együttműködik, és amelyekből időtálló kollekciók születtek. A híres Vimini kollekció például Patricia Urquiola spanyol építész inspirációjából született, de mindig is közel állt az olasz designhoz: itt, Olaszországban jelentős stúdiókkal dolgozott együtt, és rangos díjakat nyert. A londoni Doshi Levien duó (Jonathan Levien és Nipa Dosh) Cala kollekciója az indiai és az európai kultúra keveréke, a kortárs művészet funkcionális szemléletével. A Bitta Lounge viszont a nemzetközileg nyitott olasz tervező, Rodolfo Dordoni kreativitásának eredménye, akit nem kell bemutatni. Az azonos nevű stúdió alapítója, Dordoni a Kettallal együttműködve egy ikonikus, időtlen, erős, de letisztult vonalakkal rendelkező kerti bútor kollekciót hozott létre, amelynek magas kényelmét a párnák és a puha szövetek adják. Minden Kettal bútor, vagy kiegészítő 100%-ban újrahasznosítható és Perhutani tanúsítvánnyal rendelkezik. A minőségre való folyamatos törekvés nemcsak a felhasznált nyersanyagokra, mint például a fa és a fém, hanem a természetes eredetű és környezetkímélő festékekre is vonatkozik. Egy Kettal termék megvásárlásával a vásárló tudatában van, hogy olyan bútort választ, amely támogatja a környezetet és amely így tökéletesen illeszkedik a kertbe vagy a szállodák, üzletek, irodák nyitott tereibe.
A Kettal elsősorban kültéri bútorokat és kiegészítőket gyárt, amelyek beltéri környezetbe is alkalmasak, beleértve a foteleket, kanapékat, padokat, székeket és mindent, ami kényelmesebbé teszi az élettereket. De nem csak ezek vannak. A kötelező darabok közé tartoznak még a térelválasztók, érdekes és személyre szabott megoldást jelentve a nyílt tér vagy a nagy helyiségek felosztására, mindenkinek biztosítva a magánéletét, valamint az alumínium irodaszigetek beépített világítással, melyek alakjukat az ott tartózkodók igényeinek megfelelően változtatják. A mozgó falak, tökéletes akusztikával és világítással és az összes elem széles szín- és anyagválasztékban kapható, mint például alumíniumból, fából, szöveből és üvegből. Természetesen a környezeteket úgy tervezték, hogy az otthoni automatizálási integrációnak is helyet adjanak és mindent alkalmazásokon és ad hoc eszközökön keresztül vezéreljenek. A Kettal nagy gondot fordít a kiegészítőkre is: párnák, szőnyegek, lámpák, puffok, esernyők és sok más exkluzív darab, amelyek kiegészítik a berendezést. A Zig Zag porcelán állólámpa, amit az Emiliana Design Studio készített, egyike azoknak a daraboknak, amelyek eredeti és ízléses hangulatot kölcsönöznek bármely otthonnak, irodának vagy szállodának. Ezek a lámpák kicsik és erősek, a fáklyákhoz hasonlóan egy hangulatos szabadtéri utat kínálhatnak, vagy egy bútordarabra helyezve klasszikusabb módon felhasználhatók. Sokoldalúságuk és egyszerű kialakításuk miatt bármilyen kontextusba tökéletesen illeszkednek. Ugyanebből a műhelyből származik egy igazán sejtető darab: a Zig Zag tűzhely. Eredetileg alumíniumból készült, ez a tűzhely tökéletesen alkalmas a ház kandallójának helyettesítésére, de igazán sokatmondó, ha kint, a teraszon vagy a verandán helyezik el, mert képes azonnal egy vidám hangulatot teremteni, amely igazán vendégszeretővé és egyedivé teszi a házat.
Megszakítás