close-icon

Dolgozzunk
együtt!

Home by basic

A Basic Collection több mint húsz éve foglalkozik design bútorok forgalmazásával. Bemutatótermünket azzal a céllal alkottuk meg, hogy az új környezetben egyéni érdeklődők is megtekinthessék, kipróbálhassák és megvásárolhassák a cég által forgalmazott prémium gyártók termékeit. Több mint hatezer sikeres megrendeléssel a hátunk mögött, kijelenthetjük, hogy a Basic Collection kiemelt szereplője a hazai HORECA – a vendéglátóipar szállodákra, éttermekre és a kávéházakra specializálódott szegmensének –, valamint irodai enteriőrök tervezésének és bútorozásának. Cégünk bő két évtizede foglalkozik prémium minőségű bútorok és kiegészítők forgalmazásával, több mint ötszáz különböző gyártóval dolgozunk együtt, szelekciónkat pedig minden esetben a minőség és a kifinomultság határozza meg, legyen szó olasz, skandináv, spanyol vagy japán design termékekről. Mivel az évek során egyre nagyobb igény mutatkozott a magánvásárlók oldaláról is, így nemrég izgalmas utakra léptünk: a B2B mellett a B2C irányába mozdultuk el. Az új divízió, egy több mint hetven gyártóból álló, exkluzív szelekció, amit Budapest belvárosában, az Aulich utcai showroomunkban lehet megtekinteni és kipróbálni. Akár a tökéletes kanapét keresi, akár egy teljes otthon berendezésében vágyik segítségre, vagy csak inspirálódni szeretne a közép- és felső kategóriás design termékek és könyvek között, mostantól nyugodtan betérhet hozzánk!

4E+elégedett
vásárló

6E+befejezett
projektek

230E+eladott
termék

A showroomban rusztikus téglafalak és szürke felületek kontrasztját hatalmas mennyezeti ablakok töltik meg fénnyel, a középen elhelyezkedő klasszikus oszlop pedig funkcionálisan négy részre osztja a termet. Ebben a világos és esztétikus enteriőrben minden elem harmonikus egésszé áll össze, és a nézelődő könnyűszerrel megfeledkezhet róla, hogy valójában egy üzletben van. A Basic Collectionnél ugyanis bőven többet nyújtunk a puszta bútorvásárlási szolgáltatásnál, sokkal inkább egyfajta flow-élmény megteremtése a cél. Belépéskor a vendég elsőként egy kávézó részbe csöppen, ahol itallal fogadjuk. Ezt követően szakértő kollégák kísérik át az otthonos hangulatú showroomba, és végigsegítik a termékválasztás teljes folyamatán. Eközben minden alkalommal az adott ügyfél elvárásaihoz igazodunk, így a tökéletes bútor kiválasztásától és személyre szabásától egészen odáig terjedhet a folyamat, hogy a padlótól a plafonig segítünk berendezni a tereket. A legkülönbözőbb igényeket és elképzeléseket tudjuk így kiszolgálni, miközben egy pillanatra sem tévesztjük szem elől a minőséget, ami a kezdetektől működésünk legfontosabb alapja.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Név *
  Telefon *
  E-mail *

  Thank You!

  Our manager will contact you shortly!

  Karrier

  Hiszünk abban, hogy cégünk legnagyobb értéke kollégáink tudása és tapasztalata. Egy csapatként törődünk egymással és nap mint nap azért dolgozunk, hogy minden ügyfelünknek megadjuk a legjobb Basic Colletion élményt. Legyen csapatunk része! Böngéssze át nyitott pozícióinkat! Ne aggódjon, ha nem találtál éppen önnek valót – küldje el önéletrajzát!

  Megszakítás