Scroll to the top

Egy bár vagy egy klub berendezésekor a legfontosabb cél a megfelelő atmoszféra megalkotása. Portfóliónkban számos kényelmes, otthonos és stílusos vendéglátóhely megtalálható. Tekintse meg projektjeinket és széles kínálatunkat speciálisan bárokba és klubokba szánt bútorainkból!

Hogyan készült

KIHÍVÁS
A Blue Wave Cocktail Bár Barcelona kikötőjében található. Az építészek feladata egy olyan tér megalkotása volt, hol a vendégek stílusos környezetben kortyolgathatják koktéljaikat.

 

MEGOLDÁS
A kültéri és beltéri bútorok is ól harmonizálnak az eredeti koncepcióval, melynek célja az volt, hogy kapcsolatot alkosson az épület és annak külső környezete között.

 

EREDMÉNY
A teljes belső tér havogató és dinamikus lett, amely a külső környezetet formákban, színekben és anyagokban fordítja le. Olvasson tovább >>

KIHÍVÁS

A Plage 18 Beach Club & Restaurant elegáns strandjának kialakítása.

 

MEGOLDÁS

A design és a Basic Collection bútorai főszerepet vállaltak a hangulat kialakításában.

 

 

EREDMÉNY

A tájhoz, a környezethez és a funkciókhoz illeszkedő napernyőket, napágyakat választottunk a tökéletes pihenéshez. 

 

Olvasson tovább >>

 

KIHÍVÁS

Az Akvárium központi elhelyezkedése miatt kedvelt találkahelyszín, különleges lépcsős terasza pedig szinte sosem ürül ki.

 

MEGOLDÁS

UV álló, kültérre kiválóan alkalmas, könnyen tisztítható, rakásolható és 100%-ban újrahasznosítható polypropylene székekre esett a választás, melyeket kényelmes ülőpárna egészít ki.

 

EREDMÉNY

Érdekes formák, kontrasztos színek, kényelmes ülőfelületek. Olvasson tovább >>

BÁR VAGY KLUB NYITÁSÁN GONDOLKOZIK?

 

Kérje szakmai segítségünket!

Nézze meg projektjeinket!

20 éves szakmai tapasztalatunkat sok bár és klub berendezésénél hívtuk segítségül. Nézze meg, hogyan közelítjük meg ezeket a projekteket! 

Összes projektBezár
contact us


Bár vagy klub nyitását tervezi? Keressen bennünket, hogy több, mint 20 éves szakmai tapasztalatunkkal segíthessünk Önnek!
Írjon nekünk!

Kapcsolódó termékek

Bárok, klubok számára kínált termékeink között szerepelnek bárszékek, székek, kanapék, kiegészíték, amelyek bármilyen stílusban és költségkerethez rendelkezésre állnak. Sok termékünk egy-egy termékcsalád része, amely lehetővé teszi, hogy a helyiséget egységes stílusban rendezhesse be. 

Bárok és klubok munkafolyamat

Ha komplex projekten dolgozik amelyben szakértelmünk fontos lehet Önnek, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Ügyfélközpontú, proaktív hozzáállásunkkal megértjük elképzeléseit és testre szabott ajánlatot alakítunk ki az Ön projektjére! 

1.
Ügyfelek és igények

A személyes konzultáció alkalmával lehetőségünk nyílik egy, az Ön projektjének, vendégkörének, elképzeléseinek mélyebb megismerésére. A találkozóra bemutatótermünkben, vagy egy Ön által megjelölt helyszínen kerül sor. Információt gyűjtünk arról a belső térről, és arról, milyen benyomást szeretne a bútorokkal, enteriőrrel kelteni vendégei körében.

2.
Koncepciótól a designig

Nagy gyakorlatunk van a legjobb megoldások megtervezésébe bárok és klubok esetén, amely folyamat során kollégánk segítséget nyújt Önnek céljai elérésében. A projekt komplecitásától függően a design koncepciókat 3D-s vizuálokon és 2D-s terveken keresztül mutatjuk be Önnek, így már a munkálatok megkezdése előtt láthatja, milyen lesz a végeredmény! 

3.
Egyedi igények

Néhány esetben az egyes projektek egyedi igényeit saját kollekciónkban szereplő kínálatunkból nem tudjuk kielégíteni. Ilyen esetekben egyedileg tervezett és gyártott bútor-megoldásokat ajánlunk Önnek. Bárok és klubok referenciáink között méretre gyártott padokat és bárszékeket talál. 

4.
Szállítás & installáció

Tapasztalt logisztikai csapatunk megszervezi, hogy bútorai a megfelelő időben, bármilyen helyszínre odaérjenek. Igény esetén vállaljuk a bútorok összeszerelését, melynek elvégzése után a helyszínt tisztán és rendben adjuk át Önnek annak érdekében, hogy alkalmazottait és vendégei nyugalmát ne zavarjuk meg. 

Nézze meg szektorainkat

Nézze meg hogyan közelítjük meg a különféle projekteket, melyeken dolgozunk!