Scroll to the top

Portfóliónkban rengeteg bevásárlóközpont megtalálható. Tudjon meg többet a tervezés menetéről és tekintse meg speciálisan bevásárlóközpontokba ajálott bútorainkat.

Hogyan készült

KIHÍVÁS
Bulgária első bevásárlóközpontja, amely Szófia szívében található a felső középosztály számára készült.

 

MEGOLDÁS
Cégünk a Nugget Design-al közösen egy igazi ékszerdobozt alkotott, amely ily módon Európa egyik legszebb bevásárlóközpontjává vált.

 

EREDMÉNY
Ez a bevásárlóközpont egyedi a maga kategóriájában és igen új volt építésekor a Közép-Kelet európai régióban is, melynek létrehozásában örömmel vettünk részt.         Olvasson tovább >>

KIHÍVÁS

Iroda és ételudvar a Corvin Plázában. Jellemzően ez a kettő volt, hisz bevásárlóközpontban igazán bútorra csak ott van szükség.

 

MEGOLDÁS

A bútorok megfelelő minőségben és ellenálló képességben tartós bútorok legyenek, hisz nagyon nagy, komoly terhelések alatt vannak, ugyanakkor szépek is legyenek.

 

EREDMÉNY
Szeretjük a munkánkat, de a bútorok azért alapvetően kényelmesebbé, kellemesebbé és otthonosabbá teszik azt a környezetet. 

Olvasson tovább>>

KOMPLEX BEVÁSÁRLÓ- KÖZPONT PROJEKTET TERVEZ?
20 éves szakmai tapasztalatunkkal segítsünk Önnek a koncepciótól egészen a világszintű kiszállításig! 

Nézze meg projektjeinket!

20 éves szakmai tapasztalatunkat sok bevásárlóközpont berendezésénél hívtuk segítségül. Nézze meg, hogyan közelítjük meg a bevásárlóközpont projekteket!

Összes projektBezár
contact us

Bevásárlóközpont nyitását vagy felújítását tervezi?
Írjon nekünk és mi végigvezetjük Önt a tervezési folyamattól egészen a berendezésig!
Írjon nekünk!

Kapcsolódó termékek

A bevásárlóközpontok minden közösségi teréhez kínálunk bútorokat széles választékban. Kínálatunkban forgalmas helyszíneken használható virágtartók, szemetes kosarak, padok és puffok szerepelnek.

Bevásárlóközpontok munkafolyamat

Ha komplex projekten dolgozik amelyben szakértelmünk fontos lehet Önnek, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Ügyfélközpontú, proaktív hozzáállásunkkal megértjük elképzeléseit és testre szabott ajánlatot alakítunk ki az Ön projektjére! 

1.
A célok meghatározása

A megfelelő belső térnek követnie és szolgálnia kell az ügyfeleket, akik a bevásárlóközpontban különböző területeken mozognak. A személyes találkozó során megismerjük a tervezett bevásárlóközpont célcsoportjait. Az olyan complex projektek esetén, mint a bevásárló központok, a személye találkozót a helyszín közelében javasoljuk. Információt gyűjtünk a térről, amelyet Ön be szeretne rendezni és megértjük, hogyan használják majd a vendégek.

2.
Ötlettől a tervezésig

Ha bevásárlóközpontokon dolgozunk akkor kollégáink a teret zónákra osztják. Minden zónának megvan a maga funkciója, hiszen mindegyik más célt szolgál. Az egyes zónáknak megvan a maga funkciója és ezért a felé támasztott elvárások is mások. Kollégáink elkezdik felfedezni az Ön projektjéhez leginkább illeszkedő színeket és anyagokat. 2D rajzokat és 3D terveket készítünk és mutatunk be Önnek. Az Ön visszajelzése fontos számunkra, és csapatunkat a teljes munkafolyamatba bevonjuk, egészen a végleges design elfogadásáig.

3.
Egyedi megoldások


Néhány esetben az egyes projektek egyedi igényeit saját kollekciónkban szereplő kínálatunkból nem tudjuk kielégíteni. Ilyen esetekben egyedileg tervezett és gyártott bútor-megoldásokat ajánlunk Önnek. Bevásárlóközpontokat tartalmazó referenciáink között méretre gyártott recepciós pultokat és az ételudvarokba való padokat is talál.

4.
Szállítás & installáció

Tapasztalt logisztikai csapatunk megszervezi, hogy bútorai a megfelelő időben, bármilyen helyszínre odaérjenek. Igény esetén vállaljuk a bútorok összeszerelését, melynek elvégzése után a helyszínt tisztán és rendben adjuk át Önnek annak érdekében, hogy alkalmazottai és vendégei nyugalmát ne zavarjuk meg.

Nézze meg szektorainkat

Nézze meg hogyan közelítjük meg a különféle projekteket, melyeken dolgozunk!