Scroll to the top

Basic Collection a Design Héten

Örömmel tölt el bennünket, hogy cégünk fennállásának 10 éves évfordulóját az ikonikus eseménysorozat, a budapesti Design Hét 15. évfordulójával együtt ünnepelhetjük.

Ennek fényében igyekeztünk több emlékezetes és kurrens programmal hozzájárulni az esemény fényéhez.

 

Tekintse meg programjainkat!

Várjuk Önöket szeretettel!

Eseményeinkre a leírások alatti linkeken regisztrálhatnak!2018 októberében Budapesten, Marc Sadler világhírű dizájner a modern bútor design esszenciájába nyújt betekintést az érdeklődők számára. A 3 órás előadás során a résztvevők a jövő formai irányzatairól valamint az alapanyagok terén várható trendekről hallhatnak. Sor kerül Sadler és a Metalmobil évek óta gyümölcsöző együttműködésének bemutatására is. 


Olvasson tovább >>


2018 októberében Budapesten, Marc Sadler páratlan lehetőséget kínál 30 szerencsés formatervezőnek és formatervező tanulónak. A 3 órás szakmai workshop folyamán a résztvevők személyesen is megismerhetik a híres tervező munkamódszerét és Sadler vezetésével egy új, innovatív termék tervezése során kibontakoztathatják kreativitásukat, miközben betekintést nyerhetnek a jövő  design irányzataiba és megismerhetik a felhasznált alapanyagok várható trendjeit is.


Olvasson tovább >>


2018 októberében, Budapesten a Basic Collection által szervezett program keretein belül a Studio Mu bemutatja a Mindspace németországi irodáihoz (Frankfurt, Berlin, München, Hamburg) kapcsolódó co-working design koncepciót és betekintést nyerhetünk a co-working irodákban található különböző terek berendezéséhez kapcsolódó filozófiába is. A 3 órás előadás folyamán résztvevők megismerhetik a legújabb trendeket, legmodernebb irodai stílusokat és ízelítőt kaphatnak arról, hogy milyen is egy co-working iroda élete.


Olvasson tovább >>