Scroll to the top

 

Referenciáink között rengeteg típusú vendéglátóhellyel találkozhat a francia bisztróktól az elegáns éttermeken át a gyorséttermekig. A megfelelő berendezés kiválasztásához az első lépés mindig a fogyasztói igények, szokások feltérképezése az adott térben. Projektjeinkből megismerheti, hogyan gondolkodunk egy étterem berendezésekor. Válasszon online kínálatunkból speciálisan éttermekbe szánt termékeink közül!

Hogyan készült

KIHÍVÁS

A Budai Vár területén található Jamie’s Italian Jamie Oliver első közép-európai étterme.

 

 

MEGOLDÁS

Az étterem tágas és tele van fényekkel, tökéletes hely egy baráti vagy családbarát étkezéshez, ezért fontos volt a megfelelő bútorok kiválasztása, hogy hiteles helyet teremtsünk.

 

 

EREDMÉNY

Jamie olasz klasszikus étterme stílusos hagyományos elemekkel díszítve. 

Olvasson tovább >>

KIHÍVÁS
A Marina Port Vell Barcelona kikötőjében található. Az építészek feladata egy olyan tér megalkotása volt, hol a vendégek stílusos környezetben kortyolgathatják koktéljaikat.

 

MEGOLDÁS
A kültéri és beltéri bútorok is ól harmonizálnak az eredeti koncepcióval, melynek célja az volt, hogy kapcsolatot alkosson az épület és annak külső környezete között.

 

EREDMÉNY
A teljes belső tér havogató és dinamikus lett, amely a külső környezetet formákban, színekben és anyagokban fordítja le.  Olvasson tovább >>

KIHÍVÁS
A Tel Avivban található Taizu étterem koncepciója a kínai filozófiában található 5 fő elemre és a kínált menüre alapult.

 

MEGOLDÁS
A Taizu étterem öt részre vagy térre bomlik. Cégünk feladatul kapta az öt részhez, elemhez leginkább illeszkedő, a designer csapat által megálmodott bútorzat biztosítását.

 

EREDMÉNY
Ma a Taizu étterem Tel Aviv egyik legfelkapottabb helyszínének számít. Több alkalommal jelölték a város legjobb étterme címére is.

Olvasson tovább >>

ÚJ ÉTTEREM NYITÁSÁRA KÉSZÜL?

 

Mi végigvezetjük Önt a tervezési folyamattól egészen a berendezésig!

Nézze meg projektjeinket!

20 éves szakmai tapasztalatunkat sok étterem berendezésénél hívtuk segítségül. Nézze meg, hogyan közelítjük meg az éttermi projekteket!

Összes projektBezár
contact us

Új éttermet nyit vagy átalakítja a meglévőt? Keressen bennünket, hogy több, mint 20 éves szakmai tapasztalatunkkal segíthessünk Önnek!
Írjon nekünk!

Kapcsolódó termékek

Éttermek kiszolgálására széles bútorkínálattal rendelkezünk, úgymint asztalok, székek, karosszékek és kanapék, amelyek bármilyen stílusban elérhetők és illeszkednek az Ön által meghatározott költségkerethez. Bútorcsaládaink biztosítják azt, hogy Ön, éttermét egységes stílusú bútorokkal rendezhesse be. Bútormegoldásokat kínálunk továbbá a teraszra és egyéb külső helyszínekre is.

Éttermek munkafolyamat

Ha komplex projekten dolgozik, amelyben szakértelmünk fontos lehet Önnek, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Ügyfélközpontú, proaktív hozzáállásunkkal megértjük elképzeléseit és testre szabott ajánlatot alakítunk ki az Ön projektjére! 

1.
Konzultációs megközelítés

A találkozóra bemutatótermünkben, vagy egy Ön által megjelölt helyszínen kerül sor. Információt gyűjtünk arról a belső térről, és arról, milyen benyomást szeretne a bútorokkal, enteriőrrel kelteni vendégei körében. A megbeszélés során kitérünk a project büdzséjére és a kivitelezés határidejét is megbeszéljük, hogy a tervezésnél mindezeket figyelembe vihessük.

 

2.
Koncepciótól a designig

Kollégáink elkötelezettek a nagyszerű design iránt és képesek az Ön ötleteit javaslatokká és kifinomult design koncepcióba fordítani. Az ötletek feltérképezése után az Ön igényeihez legjobban illeszkedő design koncepciót biztosítjuk mind a termékek, mind a színek és a kárpitok tekintetében. Az Ön visszajelzése fontos számunkra és csapatunk szakértelmére a projekt teljes munkafolyamata alatt számíthat.

3.
Egyedi gyártású termékek

Néhány esetben elképzelhető hogy széles választékunkban nem találjuk meg azokat a bútorokat, amelyek megfelelnek igényeinek. Ha egy projekt során egyedi igények merülnek fel, segítségünkkel lehetősége van egyedi gyártású megoldások elkészíttetésére is. Egyedi gyártású termékeink éttermeknek a múltban padokat, egyedi asztalokat és pultokat készítettünk.

4.
Szállítás & installáció

Számtalan szállítási igényhez tudunk alkalmazkodni. Számtalan szállítási igényhez tudunk alkalmazkodni. Tapasztalt logisztikai csapatunk megszervezi, hogy bútorai a megfelelő időben, bármilyen helyszínre odaérjenek. Igény esetén vállaljuk a bútorok összeszerelését, melynek elvégzése után a helyszínt tisztán és rendben adjuk át Önnek annak érdekében, hogy alkalmazottait és vendégei nyugalmát ne zavarjuk meg.

Nézze meg szektorainkat

Nézze meg hogyan közelítjük meg a különféle projekteket, melyeken dolgozunk!