Scroll to the top

Legyen az egy start-up vállalkozás vagy egy multinacionális vállalat: az ergonomikus designtól kezdve a minimál megoldásokon át, a funkcionális tárolókon és asztalokon keresztül mindenre van megoldásunk. Az általunk kínált székek nagy része különböző háttámla magasságokban érhető el, legyen az forgószék vagy fix lábú vagy kerékkel rendelkező szék. Minden termékünk sokféle anyagban elérhető a fától kezdve a fémen keresztül egészen a műanyagig.

Hogyan készült

KIHÍVÁS

A Labs tel-avivi központja, mely újradefiniálja a cooworking irodák fogalmát.

 

MEGOLDÁS

Kifinomult, elegáns megoldásaival azonnal lenyűgözi az ide belépőket, és visszatérésre készteti azokat, akik szeretnek kényelmes és vonzó környezetben alkotni. 

 

EREDMÉNY

Ezen a munkahelyen mindenki megtalálja a számára megfelelő és inspiráló helyiséget, legyen szó meetingről, workshopról, vagy egyéni munkafolyamatról. Olvasson tovább >>

KIHÍVÁS

A Mindspace az egyik vezető coworking irodahálózat, a világ 13 országában biztosít inspiráló munkakörnyezetet, legújabb irodájukat  endeztük be Varsóban.

 

MEGOLDÁS

A csodálatosan felújított épület sok lehetőséget rejtett magában: Kényelmes elvonulós sarkokat, sikkes lounge részlegeket és tárgyalókat alakítottak ki. 

 

EREDMÉNY

A Mindspace új, Varsói irodája olyan különleges élettér, ahol bárki megvalósíthatja az álmait. Izgalmas projektek, új barátságok, üzleti kapcsolatok alakulhatnak ki. Olvasson tovább >>

KIHÍVÁS

A GRAPHISOFT® székház a 20. századi magyar irodaház építészet egyik ikonikus példája.

 

MEGOLDÁS

A tervezési feladat a székház belsőépítészeti újraértelmezése volt;  flexibilis irodaterek kialakítása úgy, hogy közben elkerüljék az “open office” hátulütőit.

 

EREDMÉNY

A szoros együttműködés eredményeként létrejött különleges belsőépítészeti téregyüttes központi funkcionális egysége – a GraphiCafé.  Olvasson tovább >>

ÚJ IRODAI TEREK 


Nagy tapasztalatunk van a legtrendibb irodai terek berendezésében világszerte! 

Nézze meg projektjeinket!

20 éves szakmai tapasztalatunkat sok irodai tér berendezésénél hívtuk segítségül. Nézze meg, hogyan közelítjük meg az irodai projekteket! 

Összes projektBezár
contact us

Megoldást keres új irodájának berendezésére vagy átalakítaná a régit?  Kérje tanácsunkat, mert nagy tapasztalattal rendelkezünk irodák berendezésében! 
Írjon nekünk!

Kapcsolódó termékek

Nagy tapasztalattal rendelkezünk különféle típusú irodák berendezésében kezdve a hagyományos irodáktól a co-working terekig. Nézze meg eddigi projektjeinket, és ismerje meg a tervezés lépéseit, melyet az irodai projektjeink során alkalmazunk.

 

 

Irodák munkafolyamata

Ha komplex projekten dolgozik amelyben szakértelmünk fontos lehet Önnek, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Ügyfélközpontú, proaktív hozzáállásunkkal megértjük elképzeléseit és testre szabott ajánlatot alakítunk ki az Ön projektjére! 

1.
Igények és követelmények

A személyes konzultáció alkalmával lehetőségünk nyílik egy, az Ön projektjének, vendégkörének, elképzeléseinek mélyebb megismerésére. A találkozóra bemutatótermünkben, vagy egy Ön által megjelölt helyszínen kerül sor. Információt gyűjtünk arról a belső térről, amit be szeretne rendezni  és arról, milyen benyomást szeretne a bútorokkal, enteriőrrel kelteni munkatársai és ügyfelei körében.

2.
Ötletelés és design

Az emberiség munkavégzése nagyon sokat változott és fejlődött az elmúlt években, évtizedekben. Igyekszünk lépést tartani a legújabb trendekkel és mindig a legjobb megoldást biztosítani a különféle irodai terekkel szembeni elvárásokhoz. Az ötletelés után a design véglegesítésére kerül sor, amely során 2D és 3D vizuálokon keresztül mutatjuk be Önnek megoldási javaslatainkat.

3.
Egyedi igények

Néhány esetben az egyes projektek egyedi igényeit saját kollekciónkban szereplő kínálatunkból nem tudjuk kielégíteni. Ilyen esetekben egyedileg tervezett és gyártott bútor-megoldásokat ajánlunk Önnek. Irodák referenciáink között közösségi terek egyedi kialakítású ülőhelyeit és a tárgyalótermekre szabott asztalokat talál. 

4.
Szállítás & installáció

Tapasztalt logisztikai csapatunk megszervezi, hogy bútorai a megfelelő időben, bármilyen helyszínre odaérjenek. Igény esetén vállaljuk a bútorok összeszerelését, melynek elvégzése után a helyszínt tisztán és rendben adjuk át Önnek annak érdekében, hogy alkalmazottai és ügyfelei nyugalmát ne zavarjuk meg. 

 

Nézze meg szektorainkat

Nézze meg hogyan közelítjük meg a különféle projekteket, melyeken dolgozunk!