Scroll to the top

Egy kávézó bútorainak kiválasztásakor a legfontosabb szempont a vendégek kényelme, akármennyi időt is töltenek ott. Kollekciónkban minden típusú kávézóhoz megtalálható az odaillő berendezés a kárpitozott székektől a karosszékeken át a szófáig, a bárszékekig és asztalokig. Inspirálódjon aktuális és korábbi projektjeinkből!

Hogyan készült

KIHÍVÁS
Liberte Grand Café Budapest szívében található és belső tere egy hagyományos kávéház és egy amerikai diner belső kialakítását ötvözi.

 

MEGOLDÁS
A lakberendező egy időtlen és kortárs belső teret alkotott, míg a designt a a 70-es évek amerikai diner kultúrája inspirálta.

 

EREDMÉNY
A kérpítozott, kimondottan kényelmes kék színű karosszékeket valamint a kör és téglalap alakú, fémlábú központi lábbal rendelkező asztalokat cégünk biztosította.

Olvasson tovább >>

KÁVÉZÓ NYITÁSÁT TERVEZI?


Mi végigvezetjük Önt a tervezési folyamattól egészen a berendezésig!

Nézze meg projektjeinket!

20 éves szakmai tapasztalatunkat sok kávézó berendezésénél hívtuk segítségül.
Nézze meg, hogyan közelítjük meg a kávézó projekteket! 

Összes projektBezár
contact us

Kávézó nyitását vagy átalakítását tervezi? Keressen bennünket, hogy több, mint 20 éves szakmai tapasztalatunkkal segíthessünk Önnek!
Írjon nekünk!

 

Kapcsolódó termékek

Kollekciónkban minden típusú kávézóhoz megtalálható az odaillő berendezés a kárpitozott karosszékektől és kanapéktól kezdve a bisztró székekig és asztalokig. Sok termékek egy-egy termékcsalád részeként lehetővé teszi Önnek, hogy kávézóját egységes stílusban rendezhesse be.

 

Kávézók munkafolyamat

Ha komplex projekten dolgozik amelyben szakértelmünk fontos lehet Önnek, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Ügyfélközpontú, proaktív hozzáállásunkkal megértjük elképzeléseit és testre szabott ajánlatot alakítunk ki az Ön projektjére! 

1.
Ügyfelek és igények

A személyes konzultáció alkalmával lehetőségünk nyílik egy, az Ön projektjének, vendégkörének, elképzeléseinek mélyebb megismerésére. A találkozóra bemutatótermünkben, vagy egy Ön által megjelölt helyszínen kerül sor. Információt gyűjtünk arról a belső térről, és arról, milyen benyomást szeretne a bútorokkal, enteriőrrel kelteni vendégei körében.

2.
Koncepciótól a designig

Kollégáink sok év tapasztalattal rendelkeznek modern vagy klasszikus kávézók berendezésében. Tudjuk, hogy vendégei számára igazi élményt szeretne nyújtani és mi segítünk céljai elérésében. A kezdeti koncepciót több fázison keresztül véglegesítjük és 2D vagy 3D vizuálokon keresztül mutatjuk be Önnek.

3.
Egyedi igények

Néhány esetben az egyes projektek egyedi igényeit saját kollekciónkban szereplő kínálatunkból nem tudjuk kielégíteni. Ilyen esetekben egyedileg tervezett és gyártott bútor-megoldásokat ajánlunk Önnek. Kávézó referenciáink között méretre gyártott karosszékeket és székeket talál.

 

4.
Szállítás & installáció

Tapasztalt logisztikai csapatunk megszervezi, hogy bútorai a megfelelő időben, bármilyen helyszínre odaérjenek. Igény esetén vállaljuk a bútorok összeszerelését, melynek elvégzése után a helyszínt tisztán és rendben adjuk át Önnek annak érdekében, hogy alkalmazottait és vendégei nyugalmát ne zavarjuk meg. 

Nézze meg szektorainkat

Nézze meg hogyan közelítjük meg a különféle projekteket, melyeken dolgozunk!