Scroll to the top

Büszkék vagyunk rá, hogy világszerte számos fantasztikus hotel berendezésében vehettünk részt. Tekintse meg néhány projektünket és ismerkedjen meg egy hotel berendezésének érdekes munkafázisaival! Böngésszen széles választékunkban, ahol izgalmas megoldásokat kínálunk hotelek stílusos belső tereihez!

Hogyan készült

KIHÍVÁS

A Hotel Collect egy vadonatúj butik hotel Budapest szívében.

 

 

MEGOLDÁS

Minden szobája egyedileg tervezett és bútorozott, teljesen felszerelt privát fürdőszobákkal. Néhány szobához romantikus terasz is tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a parkra.

 

 

EREDMÉNY

Luxus, gyönyörű és hangulatos butikhotel, melynek teljes bútorozását a Basic Collection végezte.     Olvasson tovább >>

KIHÍVÁS

Európa legpatinásabb szállodalánca, a Kempinski a spanyolországi Marbellán is évek óta jelen van, megújult dizájnnal fogadja látogatóit.

 
 

MEGOLDÁS

Az "El Paseo del Mar" projekt, amelyet a Zsidai Csoport elképzelései alapján, Bara Ákos nagy nevű interior designert bevonva valósított meg.

 

 

EREDMÉNY

Az újjászületett lobby, étteremek, és bár stílusos és kényelmes kiegészítőivé váltak a Basic Collection bútorai.    Olvasson tovább >>

KIHÍVÁS

A Budapest Marriott Hotelben széles körű felújítási munkálatok kezdődtek.

 

MEGOLDÁS

Minden vendégszoba nemrég felújításra került, és a tervezők a megújult dizájnhoz a Basic Collection bútorait választották.

 

EREDMÉNY

Egyedi, csak a hotel számára készült lámpáink, székeink, foteleink és kanapéink színei remekül illenek a lakosztályok felfrissült hangulatához, anyaguk és kialakításuk pedig a vendégek tökéletes kényelmét szolgálják.

Olvasson tovább >>

ÚJ SZÁLLODÁT NYITNA, VAGY ÁTALAKÍTÁSON GONDOLKOZIK?

 

Mi végigvezetjük Önt a tervezési folyamattól a berendezésig!

Nézze meg projektjeinket!

20 éves szakmai tapasztalatunkat sok szálloda berendezésénél hívtuk segítségül. Nézze meg, hogyan közelítjük meg a szállodai projekteket! 

Összes projektBezár
contact us

Hotel, motel vagy panzió nyitását tervezi? Keressen bennünket, hogy több, mint 20 éves szakmai tapasztalatunkkal segíthessünk Önnek!

Írjon nekünk!

Kapcsolódó termékek

Széles bútorkínálattal rendelkezünk bármilyen típusú szálloda számára, legyen az egy butik, vagy akár egy wellness hotel. A kollekciónkban található bútorokat számtalan anyag variációban, színben és kárpitozással kínáljuk. Bútoraink nagy része egy bútorcsalád része, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy szállodáját egységes stílusban rendezze. 

Szállodák munkafolyamat

Ha komplex projekten dolgozik amelyben szakértelmünk fontos lehet Önnek, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Ügyfélközpontú, proaktív hozzáállásunkkal megértjük elképzeléseit és testre szabott ajánlatot alakítunk ki az Ön projektjére! 

1.
Ügyfelek és igények

A személyes konzultáció alkalmával lehetőségünk nyílik, az Ön projektjének, vendégkörének, elképzeléseinek mélyebb megismerésére és elemzésére. A találkozóra bemutatótermünkben, vagy egy Ön által megjelölt helyszínen kerül sor. Információt gyűjtünk a belső térről, és arról, milyen benyomást szeretne kelteni a bútorokkal, az enteriőrrel vendégei körében.

2.
Koncepciótól a designig

Nagy gyakorlatunk van különböző méretű és stílusú szállodák berendezésében. Tudjuk, hogy a vendégek számára nyújtott élmény fontos Önnek, amely folyamat során kollégánk segítséget nyújtanak céljai elérésében. A projekt komplecitásától függően a design koncepciókat 3D-s vizuálokon és 2D-s terveken keresztül mutatjuk be, így már a munkálatok megkezdése előtt láthatja, milyen lesz a végeredmény!

3.
Egyedi igények

Néhány esetben az egyes projektek egyedi igényeit saját kollekciónkban szereplő kínálatunkból nem tudjuk kielégíteni. Ilyen esetekben egyedileg tervezett és gyártott bútor-megoldásokat ajánlunk Önnek. Szállodai referenciáink között a szállodai étterembe egyedileg gyártott padokat és szállodai szobákba készített ülő alkalmatosságokat talál.

4.
Szállítás & installáció

Tapasztalt logisztikai csapatunk megszervezi, hogy bútorai a megfelelő időben, bármilyen helyszínre odaérjenek. Igény esetén vállaljuk a bútorok összeszerelését, melynek elvégzése után a helyszínt tisztán és rendben adjuk át Önnek annak érdekében, hogy alkalmazottait és vendégei nyugalmát ne zavarjuk meg.

Nézze meg szektorainkat

Nézze meg hogyan közelítjük meg a különféle projekteket, melyeken dolgozunk!