Scroll to the top

Hogyan dolgozunk?

Bármekkora is legyen a kihívás, képesek vagyunk egyszerre funkcionális és vonzó tereket alkotni.

 

1.
Tervezés

A változatos projektekből álló portfóliónk tervezőkkel, szálloda- és étterem tulajdonosokkal, valamint fejlesztőkkel való együttműködésünk közös eredménye. Hiszünk a személyes találkozók erejében, melyek lehetőséget adnak számunkra az Ön igényeinek feltérképezésére és megértésére.

2.
Megoldás

Különféle léptékekben gondolkodunk - legyen szó egy kisebb kávézóról vagy egy bevásárló központról – mi, a megfelelő megoldást biztosítjuk Önnek. Cégünk erőssége, hogy alkalmazkodunk a különböző szállítási időkhöz és helyszínekhez, magas szintű szolgáltatást biztosítva Önnek.

3.
Kivitelezés

Tudjuk, hogy minden projekt egyedi. A megfelelő kérdések vezetnek el bennünket a legjobb megoldásokhoz. A tervezésnél figyelembe vesszük pénzügyi kereteit, és ehhez mérten alakítjuk ki testre szabott megoldásunkat Önnek. 

 

Nézze meg referenciáinkat

Tudjon meg többet megoldásainkról, melyekkel már több mint 2600 projektet vittünk sikerre világszerte!Vendégei teljes kényelme és a megfelelő berendezés megtalálása kulcsfontosságú a hotel stílusától és méretétől függetlenül. Minden helyiséghez tudunk bútorokat ajánlani, legyen szó a szobákról, a lobbyról, a bárról, a wellness vagy éttermi részlegről. Tudjon meg többet!


Olvasson tovább >>


Akár egy kis gyorsétteremhez, vagy egy közepes méretű  klasszikus étteremhez keres bútort, a praktikumot és a stílust egyformán szem előtt kell tartanunk.


Olvasson tovább >>


Egy kávézó bútorainak kiválasztásakor a legfontosabb szempont a vendégek kényelme, akármennyi időt is töltenek ott. Kollekciónkban minden típusú kávézóhoz megtalálható az odaillő berendezés a kárpitozott székektől a karosszékeken át a szófáig, a bárszékekig és asztalokig.


Olvasson tovább >>


Egy bárba lépve az otthonos és hívogató légkör és a vendégek kényelmét szolgáló környezet kulcsfontosságú. Szeretnél egységes arculatot vendéglátóhelyednek? Termékeink nagy része bútorcsaládokban is elérhető, így a választott stílus következetesen végigvezethető egy enteriőrön belül.


Olvasson tovább >>


A bevásárlóközpontok berendezése egy nagyon összetett feladat. A megfelelő bútorok kiválasztásához fontos felmérni a lehetőségeket és korlátokat egyaránt, valamint elképzelni, hogy a vendégek hogyan használják majd a teret. A választáskor szintén szem előtt kell tartani a könnyű tisztíthatóságot és a funkcionalitást.


Olvasson tovább >>


Egy szervezet számára a legfontosabb erőforrás a munkavállaló, így érdemes minél nagyobb figyelmet fordítani az ő kényelmére és a megfelelő munkakörnyezet kialakítására. Kínálatunkban egy kis startuphoz vagy akár egy nagyvállalathoz is megtalálhatod a megfelelő berendezést. Kollekciónkban az irodai bútorok széles választéka érhető el az ergonomikus dizájntól a minimalista megoldásokon keresztül a funkcionális szekrényekig és asztalokig. 


Olvasson tovább >>