Az Akvárium a budapesti éjszakai élet egyik ikonikus pontja

A belváros szívében található kulturális központ világszínvonalú koncerttermei, színes programkínálata és igényes vendéglátása révén mára kultikussá vált. Az Akvárium központi elhelyezkedése miatt kedvelt találkahelyszín, különleges lépcsős terasza pedig szinte sosem ürül ki. Korábban már szívesen dolgoztunk a klub belső berendezésének kialakításán, most pedig újabb izgalmas feladatként a kültéri bútorzat frissitésére is sor került.

Mivel teraszbútorokról van szó, mindenképpen figyelembe kellett vennünk a tartósságot és a környezeti hatásokkal szembeni ellenállást. Ezért UV álló, kültérre kiválóan alkalmas, könnyen tisztítható, rakásolható és 100%-ban újrahasznosítható polypropylene székekre esett a választás, melyeket kényelmes ülőpárna egészít ki. A praktikum mellett természetesen a stílusos megjelenés is alapvető elvárás volt.

A választott modell egész felülete különleges perforációval van ellátva, mely látványra és érintésre is egyedivé teszi a darabot. Az új ülőbútorok méltó társa a szintén praktikus és látványos, összecsukható asztalmodellünk. Érdekes formák, kontrasztos színek, kényelmes ülőfelületek – Az Akvárium teraszán már minden adott a nagy találkozásokhoz!

Megszakítás