Négy indiai barát elhatározta,

hogy közös vállalkozásba fognak Budapesten. Olyan éttermet nyitottak, ami biztosan kivívja a nemzetközi és az egyre igényesebb magyar gasztroközönség elismerését, és ahol ők is igazán otthon érezhetik magukat. Autentikus a Bombay Budapest? Persze hogy autentikus, hiszen a tulajdonosok mellett a kilencfős konyhai személyzet is Indiából érkezett.

Az étterem exkluzivitását fémjelzi, hogy konyháját Radha Krishna chef vezeti, aki számos gasztronómiai elismerésnek örvend, valamint az étterem nevével egybefonódik Szik Mátyás háromszoros magyar bajnok sommelier neve és Zólyomi Zsolt parfümőré, aki az étterem saját illatainak megalkotója.

A felsorolásból a Basic Collection egyedi design bútorai sem hiányozhatnak: India hangulatát teremtettük újra a selyemfényű bársony kárpitokkal és az arany színekkel. A kínálatunkból kék és bordó kárpitozású székekre és bárszékekre esett a választás, márvány hatású asztallappal kiegészítve.

Megszakítás