A DVM group Design Iroda tervezőrészlege 2019-ben költözött a budapesti Promenade Gardens irodaház épületébe

A DVM group Design Iroda tervezőrészlege 2019-ben költözött a budapesti Promenade Gardens irodaház épületébe. Kihasználva az épületben rejlő különleges adottságokat, a nagy belmagasságot és a galériát, a tervezők egy nyitott, co-working hangulatot árasztó irodát hoztak létre, melyet a Basic Collection bútoraival rendeztek be.

A tágas tereket egyedi belsőépítészeti megoldások által a különböző munkafunkciókhoz alakították, támogatva a hatékony munkavégzést, ugyanakkor a változatos kialakításnak köszönhetően az irodaterek egyszerre több funkciót is szolgálnak és az interaktivitást ösztönzik. A kantin rész közösségi tér és tudásközpont is egyben, a work café pedig előadások helyszínéül is szolgál, de megtalálhatóak benne az elvonulást segítő helyiségek, mint például a tárgyalók, fókusz szoba is.
A közvetlen kertkapcsolattal rendelkező, földszinti iroda természetes anyagokkal és színekkel, valamint sok növénnyel került berendezésre, tovább fokozva a dolgozói élményt. A Basic Collection modern, lekerekített formájú, natúr színű bútorai: kávézó asztalai, kárpitozott karosszékei és lounge székei, kanapéi, bárszékei, valamint kényelmes konferencia székei kitűnően illeszkednek a tervezők által létrehozott, inspiráló irodai közeghez. Az akusztikus panelek pedig biztosítják a megfelelő hangelnyelést és hozzájárulnak a nagy terek hanghatásainak kiegyensúlyozásához.