A Basic Collection szakértő csapata ismét valami igazán új és nagyszabású születéséből vehette ki a részét.

Ezt nem is jelezhetné más jobban, mint a számok, hiszen az Etele Pláza Magyarország harmadik legnagyobb, 55 ezer négyzetméteres bevásárló és szórakoztató központja, amely Újbuda mindennapjait színesíti. Az épület megjelenése egyedi és különleges, három szintjén összesen 180 üzlet került kialakításra.

A modern és újító építészeti megoldásoknak organikusan tökéletes kiegészítői a Basic Collection minőségi design bútorai és természetesen tervező csapatunk kreativitása. Az Etele Pláza bebútorozása egy olyan összetett projekt volt, ahol sokféle igénynek kellett megfelelnünk a tér megtervezésénél mind a funkció, mint a látogatóközönség szempontjából: a divatüzletek mellett egy hatalmas élelmiszer-áruház, multiplex mozi és különféle kikapcsolódási lehetőségek is várják a látogatókat.
Olyan arculat létrehozásán dolgoztunk, mely egyszerre hívogató, modern és barátságos: a letisztult alapszínek mellett hol játékosan vidám, hol kifinomultan elegáns színekkel megtörve az aszfalt árnyalatok és a fekete monokrómját. A tágas tereket nem csak olyan közösségi részekkel töltöttük meg, melyek egy pár perces pihenőre alkalmasak, hanem olyan részekkel is, melyek szinte hívogatják az embert, hogy kényelmesen helyet foglaljon és elidőzzön ott.
Megszakítás