Az Adventor Hotels portfóliójában tartozó, négycsillagos Fagus Hotel Conference & Spa teljes körű felújítása és imázsváltása részeként belsőépítészeti átalakításra és a szolgáltatások megújítására is sor került.

 

A meglévő, 436 m2-es konferenciaterem átalakítása során szekcionálható, különállóan is igénybe vehető termek kerültek kialakításra, a legfelső emeleten pedig egy saját erkéllyel és különleges kilátással rendelkező meeting room is rendelkezésre áll.
A spa részleg kibővített szolgáltatásokkal várja a szállóvendégeket és a külsős vendégeket is. Az exkluzív spa világban egy 75 m2-es úszómedence, egy 37 m2-es élménymedence és egy 33 m2-es gyerekmedence található. A kétszintes szaunavilág finn szaunával, ördögszaunával, aromaszaunával, infraszaunával, gőzfürdővel, jégkúttal, fűtött és relaxációs pihenőpadokkal, 2 dézsás zuhannyal és 2 hagyományos zuhannyal, valamint szaunaattrakciók és kényeztető kezelések széles választékával rendelkezik. A szobák tekintetében részleges átalakítás történt.
A szálloda EverGreen éttermének vendégei a gondosan válogatott alapanyagokból készült minőségi ételek mellett a helyi borvidék ízeivel is megismerkedhetnek. A büféreggeli és a svédasztalos vacsora között, napközben három bárban lehet frissítő italokat és könnyű falatokat kapni, ezen felül 0-24 órában nyitva a Maxibár.
A Fagus Hotel további különlegessége az erdő lábánál elhelyezkedő, saját tóval is rendelkező botanikus kert, ahova a szálloda éttermének terasza is nyílik.
A családi szobákkal azonos emeleten egy játszószoba is helyet kapott, valamint a botanikus kertben is kialakítottak egy játszóteret.
forrás: turizmus.com
Megszakítás