2021 nyarán elkészült a virtuóz építészeti megoldásokban bővelkedő Grand Hotel Esztergom, melynek fényűző belső tereit a Basic Collection egyedi design termékeivel keltették életre. A létesítményt mind mérete, mind hangulata végett a grandiózus szóval lehet a legjobban leírni: a 8 szintes superior szálloda közel 30 000 négyzetméterén 149 szoba, számos lakosztály és konferencia terem, valamint szekciótermek és egy elegáns étterem grill terasszal került kialakításra.

A hotel superior szobái mellett a felsőbb emeleteken kaptak helyet a minden igényt kielégítő és lenyűgöző luxuslakosztályok, melyek méretüknél fogva komplett élettérként funkcionálnak. A szálloda berendezésénél figyelembe kellett venni annak egyedi és jellegzetes hullámos formáját, melynek eredményeként nincs két egyforma helység az épületben. Az enteriőr egyszerre tükrözi a létesítmény klasszikus eleganciáját és modern, 21. századi lendületességét.
A kárpitokon és kiegészítőkön elegáns óarany és sárga árnyalatok, valamint a barna és a bézs színek teljes skálája megjelenik, exkluzív és kifinomult egészet alkotva. A tervező virtuóz módon játszik a modern és a klasszikus elemekkel: hol a színekkel, hol a formákkal megidézve a barokk eleganciáját.
Megszakítás