A Healthy.io az okostelefon kameráját orvosi eszközzé alakítja, hogy az élet sebességével biztosítsa az egészségügyi ellátást. A Healthy.io vizeletvizsgálat és a digitalizált sebkezelési szolgáltatások lehetővé teszik a szolgáltatók és egészségügyi rendszerek számára, hogy jelentős interakciókat alakítsanak ki pácienseikkel, és felszámolják a hozzáférési és ellátási hiányosságokat, miközben a betegek elégedettségi szintjét is növelik.

Azáltal, hogy a Healthy.io lehetővé teszi az emberek számára, hogy a nekik megfelelő módon teszteljenek, az egészségügyi rendszereknek is segít jobban kezelni a különféle egészségügyi állapotokat, ezzel életeket mentve és költségeket csökkentve.
A koncepció: „Merj álmodni, merj repülni, merj a kiválasztott lenni, aki megérinti az eget!"
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a tel-avivi Healthy.io belső tere a város legszebb helyei közé tartozik. A fényűző Akro Towerben Oz Shohat és a Healthy.io nagyszerű emberei által ihletett munkaterületet hoztak létre, ahol a város fensége ragyog minden sarokban, és az ember valóban úgy érezheti, hogy akár az eget is megérintheti, ha kinyújtja a karját.
Megszakítás