A legfelső három emeletet  és az impozáns tetőt elfoglaló High Tech ügyfelünk irodája 12.000 négyzetméteren helyezkedik el az új Da Vinci Towers komplexumban, melyet a Yashar Architects álmodott meg Tel Aviv nyüzsgő szívében.

A vállalat alapvető értékeiben gyökerező projekt koncepciója az „Emberek összekapcsolása” témája körül forog, mely a munkahelyen különböző térbeli elrendezésekben nyilvánul meg. Minden tér egy vállalati alapértéket testesít meg:

  • Iparági vezető szerep,
  • Csapatnövekedés és boldogság előmozdítása,
  • Ügyfélközpontúság,
  • Ambíció/Kemény munka.
Ezeket a tereket aprólékosan, egyedi tervezési elemekkel alakították ki, hogy kielégítsék az alkalmazottak változatos igényeit mind térben, mind funkcióban. A tipikus irodai esztétikától eltérő dizájn célja, hogy családias légkört teremtsen a cég fiatalos dolgozóinak. A természetes anyagok, mint a kő, a bambusz, a beton és a fa zökkenőmentesen kapcsolják össze a beltéri és kültéri tereket, elősegítve a harmonikus átmenetet egyikből a másikba.

A mennyezetet tetőablakok díszítik természetes fényt invitálva a térbe, és lehetővé téve a közvetlen feljutást a tetőre, ahonnan panorámás kilátás nyílik Tel-Avivra. Két elegánsan kialakított lépcső biztosítja az összeköttetést az emeletek között, tovább segítve az alkalmazottak közötti interakciót. A kilencedik emeleten pedig egy tágas közösségi konyha található, ahol minden ételt házon belül készítenek el a cég dolgozói számára.

Összefoglalva, a design megtestesíti a „Connecting People” koncepciót a természetes anyagok, a beltéri-kültéri átmenetek és az egyedi irodai dizájn elemek átgondolt integrálásával. Ez az innovatív megközelítés nemcsak esztétikai vonzerőt biztosít, hanem a nyugalom és a harmónia érzését is elősegíti, támogatva az alkalmazottak jólétét és produktivitását. A dizájn tükrözi a vállalat azon elkötelezettségét, hogy élettel teli, inspiráló munkahelyet hozzon létre, amely megtestesíti alapvető értékeit, és ápolja a közösség és a kapcsolat érzését munkatársai között.

Megszakítás