Az irodahelyiség

olyan módon került kialakításra, hogy tükrözze az Island úttörő és összetett problémamegoldó identitását az ügyfélbiztonság területén.

A megrendelő kérésére, a Roy David Studio feladata egy olyan tér tervezése volt, amely nem egy tipikus irodai környezetet sugall, hanem olyan helyet, mely elszakad a külső környezetétől; egy eltávolított teret, amely belső reflexióra ösztönöz, hogy kreatív gondolkodást inspiráljon.
Ezt vettük kiindulópontnak, mellérendelve a meleg mediterrán tengerpartot és a városi környezetet, egy nyugodt és kifinomult palettával párosítva.
Kiindulópontunk egy olyan élmény megalkotása volt, amely egy rendszer ötletét tükrözi; több réteget összekötő erős kötések sorozatát. A tér az anyagok, színek és textúrák egyedi egyesítését mutatja be, melyek átszövik a kitárulkozás és elrejtőzés pillanatait.

Az eredmény egy olyan tér lett, mely az együttműködés és a gondolkodás kreatív inkubátoraként működik, miközben egyensúlyba hozza mind a külső kontextust, mind pedig a belső kondíciókat.
Megszakítás