Az 5 szinten elterülő JoyTunes start-up új irodakomplexuma

egy igazán egyedülálló épületben kapott helyet, Tel-Aviv Montefiore negyedének szélén. A “Montefiore-házat” Israel Godovich építész tervezte még az 1990-es években.

Minden egyes tervezési fázis a projekt során az épület és a zseniális építészeti megoldások előtt tiszteleg, melyet élénk színekkel és letisztult vonalvezetéssel hangsúlyoztak.

A cégkultúra az átláthatóságra, az együttműködésre és a közösségre épül, ami az összes meglévő térelválasztó fal lebontását követelte.

A középső emelet egy nyitott munkaterület, míg a magánszférát igénylő terek a hátsó részben helyezkednek el. A szinteknek köszönhetően szemkontaktusban lehetünk a kollégáinkkal emelettől függetlenül.
A projekt fő belsőépítészeti koncepciója egy „JÁTSZÓTÉR” megalkotása volt, amely színes és élettel teli dizájnjával nyitott és inspiráló munkakörnyezetet biztosít a különböző területeken dolgozó munkavállalók számára, ösztönzi az együttműködést és az új ötletek kibontakoztatását.
A földszintet egy sétánynak alakították ki - egy nyitott közösségi térnek, a közepén koncertszínpaddal – mely a projekt dobogó szíve A színpad rendezvények és nagyobb létszámú megbeszélések helyszíneként is funkcionál. Kényelmes kanapék és ülőbútorok veszik körbe, mely tökéletes a feltöltődésre, egy kis lazulásra.
*https://bit.ly/joytunes
Megszakítás