A Mindspace Ku’damm 7000 négyzetméteren helyezkedik el, és a kifinomult FÜRST projekt része. A híres, nyüzsgő Kurfürstendamm sugárúton, vagy ahogy a helyiek nevezik, Ku'damm-ban található. Ez a helyszín a Mindspace minden kényelmét biztosítja Berlin City West területén.
A co-working tereket eredetileg az irodák alternatívájaként kínálták szabadúszók, startup-ok és digitális nomádok számára, ma már viszont bármilyen munkavállalónak ideális hely. Legyen szó akár csak a változatosság megvalósításáról vagy a kiadások kezelhetőségéről; a co-working ötlet virágzik. A Mindspace felkínálja a megoldást; tágas és teljesen felszerelt terekkel, közös társalgóval, nyomtatóállomásokkal és informatikai támogatással. A szolgáltató 41 telephellyel rendelkezik 21 városban és hét országban – Európa-szerte, Izraelben és az Egyesült Államokban –, egyéni irodákkal, csapatterekkel és munkaállomásokkal.
Ezek között öt helyszín Berlinben található. 2022 októberében a kreuzbergi és a mitte-i modern irodák a charlottenburgi Mindspace Ku’damm-hoz csatlakoztak; irodákkal, podcast stúdióval, családi szobával, több terasszal és egy 360 fokos panorámás tetőterasszal a nyugodt ebédszünet érdekében.
A 7000 négyzetméteres tér lehetőséget biztosít a munkához és a kapcsolatépítéshez, fókuszált és rugalmas módon, a nap 24 órájában. A stílusos belső tér rengeteg zugot kínál a társalgáshoz, amikor kreatív szünetet tart az ember és különféle harapnivalókkal tankol fel a heti „happy hours” idején. Ki gondolta volna, hogy a kemény munka ilyen könnyű lehet?
Megszakítás