Egy újabb coworking iroda

a Roy David Studiotól. A belsőépítészeti tervezés során a kihívást egy olyan tér kialakítása jelentette, amely vonzó mindazok számára, akik egy olyan munkakörnyezetet keresnek, mely minden irodai funkcióval rendelkezik, ugyanakkor szállodai élményt nyújt az ott dolgozók számára.

A tervezők víziója egy olyan hibrid megoldás, mely híd a vendéglátás és irodai terek között, amely egy új és innovatív élményt teremt. A tér 2-8 fős munkaállomást tartalmazó helyiségekre, valamint a közösségi térre van felosztva. Ez utóbbi egy nyitott tér, ami privát tárgyalótermeket, konyhát és 10-20 hordozható munkaállomást foglal magába minden egyes közösségi térben.
A jól átgondolt tervezés a hangsúlyt a burkolt munkaterületek kialakítására helyezi, míg az épület magját nyitott térként használja a nyilvános funkciók számára, beleértve a találkozóhelyeket és a nem hivatalos munkaterületeket is. A ROOMS lakói a különböző igényeknek megfelelő munkaterületek közül választhatnak, attól függően, hogy épp egy kötetlenebb megbeszélést szeretnének lebonyolítani a társalgóban, vagy nagyobb koncentrációt igénylő munkához választhatják a lobbyt, vagy a privát meeting roomokat is.
A szobák egyensúlyt biztosítottak a bevett szállodai szemlélet és a fiatalos, vibráló irodai világ között. Ez a holisztikus megközelítés nyilvánvalóan látszik a térben, az egyénre szabott befejező anyagoktól kezdve, az egyedi asztalos munkán keresztül a különböző világítótestekig. Mind a szállodai világból származik, az új és a klasszikus közötti határvonalon mozog és kiegyensúlyozza az ipari jegyeket idéző irodai design világát.
Megszakítás