A White Raven Skybar & Lounge

semmi máshoz nem hasonlítható élményt kínál: szárnyakat, amelyek soha nem látott magasságokba repítik az érzékszerveinket: páratlan helyszín, kifinomult italok, lenyűgöző gasztronómia, ikonikus és inspiráló környezet olyan panorámával tálalva, amely egész egyszerűen rabul ejti az embert.

Megnyitotta asztalait a nagyközönség előtt a White Raven skybar & lounge Mátyás templom tőszomszédságában, a Hilton szálloda tetején. Budapest legújabb, és a Várnegyed egyetlen skybar-jából elénk táruló látvány, a hely szelleméből táplálkozó, ám vibráló metropoliszhoz illő különleges koktélok és a bár hangulatát tovább fokozó dizájnmegoldások együttesen ejtik rabul az embert.
A belsőépítészeti megközelítés alapja is az volt, hogy olyan hely legyen a White Raven skybar & lounge, amilyenhez fogható nincs máshol. A vörösben úszó 3D kerámia mozaik a Mátyás-templom Zsolnay csempéinek kistestvére. A bár italtartóként szolgáló hátfala pedig a templom ólomüveg ablakaira kacsint vissza, de egyik sem akarja túlharsogni azt. Az asztalok, székek mérete és elrendezése hajszálpontosan van tervezve, bárhova is ülünk, a kilátás nem marad rejtve előlünk. Ha sokadmagával érkezik az ember, a nagyméretű lounge körasztalok körül már-már szeparálva, csoportosan is kényelmesen elférhetünk. Mindez Nathalie Rottenburg keze munkáját dicséri. A spanyol születésű, Braziliában felnőtt hoteldizájn-specialista 2015 óta dolgozik együtt a Danubius Hotels és Ensana szállodaláncokkal. A bejáratott munkakapcsolat abszolút meggyőző: makulátlan, mégis élettel teli élmény.
Nathalie Rottenburg: A spanyol születésű, Braziliában felnőtt hotel design specialista 2015 óta dolgozik együtt a Danubius szállodalánccal. Európába való visszatérése után az AC Hotels belsőépítészeti csapatában kezdett dolgozni. Ezt követően a Cúbica (ma már IHPGroup), majd a Proffetional Group belsőépítészeti csapatát igazgatta. Feladatai közé nemzetközi hotelláncok kontinenseken átívelő projektjeiben vett részt. Később megalapította saját stúdióját, a Contract Design-t, amelynek a mai napig vezető designere és kifejezetten a 3, 4 és 5 csillagos szállodák építészeti és átalakítási munkáira szakosodott. Többek között a Radisson Blu Béke, a Danubius Hotel Helia és a londoni Danubius Hotel Regents Park szállodánk belsőépítészeti megoldásain is együttdolgozott vele a Danubius Hotels.
Megszakítás