A Workforce irodájának adottságai tökéletes kiindulást biztosítottak a kreativitás és esztétika kibontakozásának. Modern és naprakész vállalatként szükségesnek érezték, hogy olyan irodával tudják reprezentálni magukat, amivel nem csak az ott dolgozók igényeit, de a partnerek elvárását is túlszárnyalhatják.

Az épület adottságainak kihasználásánál elsődleges szempont volt, hogy a természetes fénynek utat engedjünk, és szükségtelenül ne törjük azt meg. Így már a projekt kezdetétől mindannyian előnyben részesítettük a nyitott, jól lélegző tereket.
A Grey & Silver Tervezőirodával szorosan együttműködve, sikerült két szinten kialakítanunk a közösségi élmény tereit, és a megfelelő munkavégzésre alkalmas irodai szekciókat. A legvilágosabb részen kapott helyet az étkező/közösségi tér, aminek üveg falán egész nap beárad a természetes fény.
Bútorok terén úgy éreztük, hogy mindenképp a letisztult, modern, minimalista vonalon kell megtalálnunk a berendezések egyensúlyát. Se nem szerettük volna túl hivatalosra, sem pedig túl vibrálóra. Ezért a kiegészítők és dekorációs elemek terén törekedtünk a legjobban passzoló, és legtöbbet hozzáadó darabok beillesztésére.
A RELIEF étkezőszékeket választottuk, amiknek kárpitozott ülőfelülete melegséget kölcsönöz a térnek. Az INOX 4421 étkezőasztalok pedig a praktikumért felelősek. Könnyen tisztítható, időtálló rozsdamentes acél borításuknak köszönhetően, tíz év múlva is újnak fog mutatni.

A Basic Collection széles kínálata ezalkalommal is nagy segítséget jelentett, mivel az irodában található oszloprendszer kissé megnehezítette az asztalok és más berendezések elhelyezését. Végül sikerült megoldást találnunk, és négy láb helyett egy T-lábú asztal mellett döntöttünk.
Az OGI_N íróasztal mind stílusában, mind méreteiben illeszkedik a projekt céljához, így végül rá esett a tervezőcsapat választása. Nagy szabadságot engedett a márka által biztosított variációk sokasága.
Mivel az irodában dolgozók főként laptopot használnak, az asztalokban található kábelfelvezető megkönnyíti a munkát, és megtartja az iroda szépségét és rendezettségét.

A zárt és nyitott irodahelyiségek elsődleges funkciója, hogy a munkavégzés nyugalomban és kényelemben teljen. Szerintünk a képek magukért beszélnek, és reméljük a Workforce csapata számára élmény lesz az itt töltött idő.
Megszakítás