Minden bútor egy helyen

Cégünk nem egyszerűen csak lakberendezéssel, hanem komplett projektek kivitelezésével foglalkozik, az egyedi igények felmérésétől, a költségtervek és a koncepció kidolgozásán át, egészen a megvalósításig. Több éves tapasztalatunk van bútor logisztikában és a nemzetközi szállítmányozás terén. Kínálatunkban több mint 500 gyártó terméke megtalálható, így számtalan forma, szín, anyag és stílus közül válogathat.

4E+elégedett
vásárló

6E+befejezett
projektek

230E+eladott
termék

A tökéletes irodabútor

A kényelmes és hatékony munkavégzés nélkülözhetetlen kelléke az átgondoltan megtervezett és szakszerűen berendezett munkaterület! 20 éves szakmai tapasztalatunkat sok irodai tér berendezésénél hívtuk segítségül. Nézze meg irodabútorainkat!
Tovább az irodai bútorokra!

Hotelek

Büszkék vagyunk rá, hogy világszerte több száz fantasztikus szálloda berendezésében vehettünk részt. Legyen szó bármekkora projektről, minden helyiség számára megtaláljuk a megfelelő bútorokat.
Tovább

Irodák

Megoldást keres új irodájának berendezésére vagy átalakítaná a régit? A Basic Collection 20 éves tapasztalattal rendelkezik irodák berendezésében, legyen az egy start-up vállalkozás vagy egy multinacionális vállalat: az ergonomikus designtól kezdve a minimál megoldásokon át, a funkcionális tárolókon és asztalokon keresztül az akusztikus panelekig mindenre van megoldásunk.
Tovább

Közösségi irodák

Új közösségi teret alakítana ki? Az általunk megalkotott terek nem csupán kényelmes és modern dolgozóterek, hanem annál sokkal több. Egy jól megkomponált coworking iroda a vállalkozók számára a valahová tartozás érzését nyújtja, és egyúttal olyan környezetet teremt, mely hozzájárul a kreativitás és a hatékonyság javításához. A Basic Collection számos nemzetközi projekt bizonyítja, hogy ennek a területnek abszolút szakértői vagyunk.
Tovább

Éttermek és kávézók

A Basic Collection több éves szakmai tapasztalattal és számottevő referenciával rendelkezik ezen a téren. Különböző típusú vendéglátóhelyeket rendezett már be kezdve a francia bisztróktól az elegáns éttermeken át a gyorséttermekig, az adott helyiségre szabott legmegfelelőbb enteriőrdizájnnal. Kínálatunkban megtalálható a kárpitozott székektől kezdve a karosszékeken át a szófákig, a bárszékekig és asztalokig minden, amire csak szüksége lehet.
Tovább

Közösségi terek

Minden közösségi tér megtervezésekor elsődleges célunk, hogy egy komplex és átfogó, egységes vizuális nyelv által vezérelt, energikus hangulat fogadja a szórakozni vágyó közönséget. Legyen szó egy bárról, klubról, könyvtárról, színházról vagy reptéri várról a Basic Collection berendezésével, biztosan látványos és megnyerő terek születnek.
Tovább

Bevásárlóközpontok

Büszkék vagyunk arra, hogy számos hazai és nemzetközi bevásárlóközpont projektet segítettünk már a koncepciótól egészen a világszíntű kiszállításig.
Tovább

Hotelek

Irodák

Közösségi irodák

Éttermek és kávézók

Közösségi terek

Bevásárlóközpontok

Ügyfeleink
véleménye

arrow arrow

01

/ 05

Bemutatóerem

1054 BUDAPEST,

Aulich utca 4-6.

+36 1 600 3333 info@basiccollection.hu

1054 BUDAPEST,

Kálmán Imre u. 21.

+36 70 583 3355 info@basiccollection.hu
Megszakítás