A Basic Collection különféle vendéglátóipari bútorokra speciálizálódik a teljesség igényét kielégítve és szükség szerint a termékeket egyedi kérések szerint tudjuk alakítani. A termékek több száz gyártótól érkeznek hozzánk, biztosítva ezzel egy igazán sokszínű kollekciót. A termékpaletta színekben, formákban és anyagokban egyaránt változatos bútorokat és kiegészítőket sorakoztat fel.

Termékeink többek között megtalálhatók éttermekben, hotelekben, kávézókban, bevásárlóközpontokban és irodákban. Néhány ezek közül megemlítve név szerint, kisebb kávézókon és irodákon kívül, Starbucks, Costa Coffe, Hilton, Four Seasons, Kempinski, Burger King. Európán kívül az Egyesült Államokba is biztosítottunk már bútorokat.

A portfóliónk tele van olyan izgalmas projektekkel, amelyek mind közös együttműködés eredményeként születtek belsőépítészekkel, enteriőr tervezőkkel, beruházókkal és tulajdonosokkal. Ami a Basic Collection-t igazán különlegessé teszi, a már említett széles választék mellett, az az ügyfeleink teljeskörű kiszolgálása. Hiszünk abban, hogy igazán különleges végeredmény akkor születhet, ha teljesen együttműködünk ügyfeleinkkel. Az igényeket felmérve és megértve kínálunk megoldásokat és miután eljuttattuk a termékeket a partnerekhez, azután is rendelkezésükre állunk bármilyen kérdéssel.

 
Newsletter sign up
New Products
Benton A
több infó
New Projects
Beta Kávézó
több infó
Beta Kávézó

Kedvenceim

0 elem van a kosárban

PartnersCatalogCatalogNewsletterbrochureoldalak
kezdő oldalrólunkprojektekbelépéskapcsolat
kategóriák
székekkarosszékekbár kellékekkanapékasztaloktextilkültériasztal lapokasztal lábakkiegészítőkernyők
projektek
OtthonokIroda / KonferenciaÉttermekSzállodákBevásárlóközpontokBemutatótermünkKávézókBárok / KlubokKollaborációkRendezvényeink
Utolsó módosítás: 2018-02-19
Web design: Herstein Cassuto |   Coded by: