close-icon

Dolgozzunk
együtt!

  Név *
  E-mail *
  Telefon *
  Csatolja önéletrajzát

  Thank You!

  Our manager will contact you shortly!

  Cégünk

  A Basic Collection 25 éve foglalkozik design bútorok forgalmazásával Magyarországon. Több mint 6.000 hazai és nemzetközi közületi projekt kötődik nevünkhöz: hotelek, éttermek, kávézók, irodák. 2022-ben új fejezet kezdődött életünkben. Bemutatótermünk az Aulich utcában már otthonok számára is a legszebb bútorokat és berendezési tárgyakat kínálja.
  Kínálatunk nemzetközi szinten is egyedülálló: több mint 500 különböző gyártóval dolgozunk Európa szerte. Az olasz és skandináv gyártók prémium design bútorait és kiegészítőit szakembereink úgy válogatják össze, hogy a megalkotott terekből egy fesztelen, könnyed, világra nyitott életszemlélet sugárzik.

  4E+elégedett
  vásárló

  6E+befejezett
  projektek

  230E+eladott
  termék

  Építészekkel, belsőépítészekkel, valamint ingatlanfejlesztőkkel és kivitelezőkkel dolgozunk együtt. Megrendelőink főként nemzetközi és sikeres hazai vállalkozások, továbbá prémium egyéni vásárlók, akiknek a design mellett a szakszerű kiszolgálás, a hosszú távú jó kapcsolat, a minőség és igényesség is fontos.
  Hisszük, hogy munkánk nem pusztán bútorforgalmazás. Egy életfilozófiát szeretnénk közvetíteni, mely alkalmazkodik ügyfeleink igényeihez és a tér adta lehetőségekhez. Célunk, hogy a tervezőkkel, kivitelezőkkel, egyéni ügyfelekkel szoros együttműködésben egyedi élettereket teremtsünk és utánozhatatlan dizájnt adjunk. Szakembereink kimagasló tudása erre garancia.

  Vegye fel velünk a kapcsolatot!

   Név *
   Telefon *
   E-mail *

   Thank You!

   Our manager will contact you shortly!

   Karrier

   Hiszünk abban, hogy cégünk legnagyobb értéke kollégáink tudása és tapasztalata. Egy csapatként törődünk egymással és nap mint nap azért dolgozunk, hogy minden ügyfelünknek megadjuk a legjobb Basic Colletion élményt. Legyen csapatunk része! Böngéssze át nyitott pozícióinkat! Ne aggódjon, ha nem találtál éppen önnek valót – küldje el önéletrajzát!

   Megszakítás