close-icon

Dolgozzunk
együtt!

  Név *
  E-mail *
  Telefon *
  Csatolja önéletrajzát

  Thank You!

  Our manager will contact you shortly!

  Cégünk

  A Basic Collection design vendéglátóipari és irodai bútorok forgalmazásával foglalkozik már több mint 20 éve. Kimagaslóan széles termékkínálata olyan magas minőségű olasz és skandináv gyártók prémium design bútorait és kiegészítőt kínálja, mely nemzetközi szinten is egyedülálló. Több mint 500 különböző gyártóval dolgozunk együtt Európa szerte, és büszkék vagyunk arra, hogy több márka kizárólagos forgalmazói lehetünk.
  A Basic Collection számos hazai és nemzetközi projektet segített már a koncepciótól a kiszállításig világszerte. Referenciáink között szerepel több mint 6000 sikeres szálloda, konferenciaterem, étterem, kávézó, bár, bevásárlóközpont, food court, közösségi iroda.

  4E+elégedett
  vásárló

  6E+befejezett
  projektek

  230E+eladott
  termék

  A közületi piacon építészekkel, belsőépítészekkel, valamint ingatlanfejlesztőkkel és kivitelezőkkel dolgozunk együtt. A megrendelőink főként olyan nemzetközi és sikeres hazai vállalkozások, továbbá prémium egyéni vásárlók, ahol a design mellett a szakszerű kiszolgálás és a hosszú távú jó kapcsolat, a minőség és igényesség is fontos.
  Cégünk nem csupán egy a bútorforgalmazók sorából, szellemisége sokkal inkább egyfajta sajátos életérzést közvetít. Célunk, hogy a tervezőkkel, kivitelezőkkel szoros együttműködésben szakembereink kimagasló tudásával olyan egyedi élettereket teremtsünk és utánozhatatlan dizájnt adjunk, amelyek ügyfeleink igényeihez, valamint a tér adta lehetőségekhez messzemenően alkalmazkodnak.

  Vegye fel velünk a kapcsolatot!

   Név *
   Telefon *
   E-mail *

   Thank You!

   Our manager will contact you shortly!

   Karrier

   Hiszünk abban, hogy cégünk legnagyobb értéke kollégáink tudása és tapasztalata. Egy csapatként törődünk egymással és nap mint nap azért dolgozunk, hogy minden ügyfelünknek megadjuk a legjobb Basic Colletion élményt. Legyen csapatunk része! Böngéssze át nyitott pozícióinkat! Ne aggódjon, ha nem találtál éppen önnek valót – küldje el önéletrajzát!

   Megszakítás