Ismerkedj meg az idei kültéri trendekkel és a Basic Collection legújabb kedvenceivel!

Még csak kacsintgatnak ránk a tavaszi napsütés első sugarai, mi már képzeletben berendeztünk teraszokat, kerteket, erkélyeket a legújabb kültéri felfedezettjeinkkel. A Basic Collection 25 évnyi szakértelme a kültéri bútorok és elrendezések terén is megmutatkozik. Ezek a design bútorok stílust adnak, izgalmas és harmonikus látványt nyújtanak, miközben a minőségi anyagválasztás biztosítja, hogy a bútorok ellenállnak az erős napsütésnek és a nyári zivataroknak egyaránt, és sok éven keresztül a kültér ékei maradnak. Cikkünkben gyártóink kültéri újdonságaiból készítettünk inspiráló válogatást. A bemutatott bútorokkal kapcsolatos további információkért keresd bátran szakértőinket!

Közel a természethez

 

 

 

Ukiyo / Tribú

 

„A jelek és a kifinomult japán kultúra inspirált, különösen a részletekre irányuló szemléletük, amely az én tervezési esztétikámat is jellemzi. Az íves és feszes vonalak közötti egyensúlyon és az egyes elemek vizuális súlyán dolgoztam, amelyek ezt a kollekciót eredményezik.”

– Monica Armani, a kollekció tervezője

Kyo / Ditre Italia

 

A Kyo termékcsalád tovább bővült, és mostantól a Ditre Italia új Outdoor kollekciójának is része. A szék továbbra is ugyanolyan felépítésű és ugyanolyan kényelmet nyújt, mint az eredeti Kyo fotel, de a karfákat és a háttámlát fonott kötél részletekkel egészítették ki, hogy tökéletes kültéri ülőbútorokat hozzanak létre.

Bitta / Kettal

 

A Bitta esetében a cél az volt, hogy egy sűrű szövést hozzanak létre, amely mégis átengedi a levegőt, emlékeztetve a hajók kikötésére használt kötelek fonására (innen a Bitta név, amely olaszul „kikötést” jelent), így a darabok könnyűnek tűnnek, de ugyanakkor olyanok, mint a természetes színekben pompázó kényelmes fészkek, amelyekben hátradőlhetünk és pihenhetünk.

Twins / EMU

 

A Twins kollekció két változatból áll: az egyik teljes egészében teakfából készült, a másik egy érdekes keveréke a teakfának és az alumíniumnak, amely a tökéletes szintézise a tervező tapasztalatának és az EMU know-how-jának.

Színekben fürdünk

Doga / Nardi

 

A friss, könnyű és ergonomikus Doga szék kültéri használatra készült, üvegszálas gyantából. Inspirációja a rácsos kialakítás, amelynek Raffaello Galiotto tervező adott kortárs csavart. Praktikusan mozgatható, egymásra rakható, könnyen tisztítható és teljes mértékben újrahasznosítható.

Tondina Pop / infiniti 

 

A skandináv dizájn által inspirált, de lágy, finom formákra emlékeztető Tondina termékcsalád lekerekített ülőfelületből és háttámlából áll, amelyet egy karcsú váz támogat. A rendelkezésre álló változatok széles skálájának köszönhetően nincs olyan tér, ahová ne illeszkedne be.

Banjooli / Moroso

 

A szék formáját, és különösen a karfákat, a hím struccok párzási tánca – a wolof nyelvben banjooli – ihlette, akik kiterjesztik szárnyaikat, hogy megmutassák szépségüket a tojónak. A Banjooli része a M’Afrique termékcsaládnak, amelyet afrikai kézműves szövők készítenek halászhálók fonalából.

Net / Nardi

A Net a kifinomult kikapcsolódást jelenti: egy egyetlen vázból álló, üvegszálas gyantából készült szék, amelyet az ülés teljes felületén négyzet alakú perforációk sugaras mintázata díszít.

Plissé / Midj

 

A Plissé kissé ironikus módon a divat világa és az 50-es 60-as években oly felkapott és a mai napig divatos, ikonikus pliszírozott kivitelezés előtt tiszteleg: az asztalláb a kollekció megkülönböztető jegye.

A víz vonzásában

Baia / Ethimo

 

Az Ethimo és Christophe Pillet új kültéri bútorkollekciót alkotott a „tengerparti léthez”. Az egész kollekció vezérmotívuma egy egységes hangulat, amelyet a vitorlázás világából származó anyagok és felületek kiválasztása, valamint a hajózás valódi örökségét idéző, kortárs módon átdolgozott szövetek választéka fokoz.

Costiera / Ethimo

 

Az új Yacht kollekció a formatervezés olyan gyakorlata, amely harmonikusan egyesíti az esztétikát és a funkciót: a szövetek, a nagyvonalú arányok és a kiváló minőségű anyagok kényelmes, nagy vonzerővel bíró formákban egyesülnek, amelyek tökéletesek akár „lebegő”, nagy kortárs vonzerővel bíró lounge-terek eredeti bútoraként is.

Sanders Air / Ditre Italia

 

A Ditre Italia egyik legikonikusabb kanapéja új formára talált, miközben megtartotta jellegzetes esztétikáját. Az új kültéri szövetek választéka új külsőt kölcsönöz a Sanders Airnek, lágy, elegáns színekkel, amelyek tökéletesen illenek a kültéri terekhez.

Mitjorn / iSiMAR

A kollekciót a Mitjorn part ihlette, egy természetes paradicsom, amely Formentera szigetén található. A fazettált vonalak geometrikus mintát hoznak létre, amely ezekben az avantgárd darabokban kel életre.

Imba / Moroso

 

A kollekciót olyan fonalak felhasználásával készítették, amelyeket általában halászhálókhoz használnak, a minták mind különbözőek és eredetiek, akárcsak a nevük. Kézzel szőttek, emberiek a tökéletlenségeikben és hibáikban.

Ruelle / infiniti

 

A kis francia vidéki falvak utcácskáiban (az úgynevezett „ruelles”-ekben) jellegzetesek ezek a hagyományos bisztró és brasserie székek, amelyeket Philippe Tabet kortárs módon gondolt újra.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is, hogy elsőként értesülhess a márkák újdonságairól!

Felkeltette az érdeklődésed valamelyik termékünk? Keress minket e-mailben vagy telefonon további információért!

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

    Név *
    Telefon *
    E-mail *

    Thank You!

    Our manager will contact you shortly!

    Megszakítás