Az étterem enteriőr designja kulcsfontosságú szerepet játszik a vendégek élményének formálásában. Az éttermek tervezői és belsőépítészei folyamatosan keresik az innovatív megoldásokat és az új irányokat, hogy elbűvöljék és lenyűgözzék a vendégeket. Az alábbiakban összegyűjtöttük az 5 legújabb trendet, amelyek 2023-ban leginkább jelen vannak az étterem enteriőr designban.

1. Fenntarthatóság és természetes anyagok

Az ökológiai lábnyom csökkentése és a fenntarthatóság elvei az étterem belsőépítészeti tervezésében is megjelennek. Az új trendek között egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a környezetbarát anyagok, például újrahasznosított fa, bambusz, és organikus textíliák. Az éttermek enteriőrjének kialakítása során fontos szempont a természetes fény kihasználása és a zöld növényekkel teli terek létrehozása is.

2. Eklektikus stílus és merész színek

Az eklektikus stílus egyre népszerűbbé válik a vendégterek kialakításában. A merész színek, mint például élénk sárga, rózsaszín vagy kék, új lendületet adnak az enteriőrnek, és izgalmas atmoszférát teremtenek. Az érdekes kombinációk és a szokatlan bútorok használata egyedi és emlékezetes vizuális élményt nyújt a vendégeknek.

3. Vintage és retro érintések

A vintage és retro stílus különleges élményt nyújthat az éttermekben. A régi idők hangulatát idéző bútorok, dekorációk és színek újra divatban vannak. Az ilyen enteriőr design egyedi karaktert kölcsönöz az étteremnek.

4. Városi dzsungel

A városi dzsungel trend egyre elterjedtebb az éttermek belsőépítészeti kialakításában. Az enteriőrben hangsúlyos szerepet kapnak a zöld növények és a természetes elemek, mint például fa és kő. A design megvalósítása során az éttermek egyfajta kapcsolatot teremtenek a természettel, ami frissítő és megnyugtató élményt nyújt a vendégeknek.

5. Prémium kényelem

Az enteriőr design terén az éttermek egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a prémium kényelemre és szolgáltatásra. Kényelmes ülőhelyek, puha párnák és minőségi textíliák teremtik meg a luxus érzetet. A vendégek egyaránt értékelik a kifinomult kiszolgálást és az étterem elegáns berendezését, amely együtt garantál exkluzív élményt.

Van már elképzelése, milyen stílusban szeretné kialakítani az étterme, kávézója vagy bárja enteriőrjét? Keresse a Basic Collection kiemelkedő hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakértőit, akik segítenek hozzá megtalálni a tökéletes bútorokat! Több tízezer termékből válogatva állítjuk össze ajánlatunkat a különböző árkategóriákban, tökéletesen illeszkedve a megrendelő elképzeléseihez és elvárásaihoz.

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

    Név *
    Telefon *
    E-mail *

    Thank You!

    Our manager will contact you shortly!

    Megszakítás