Az olasz design a stílusról, az eleganciáról és az időtlen szépségről ismert. A Gervasoni, a híres olasz bútorgyártó vállalat, nem csupán folytatja, hanem új szintre is emeli ezt a hagyományt. Az évtizedek során a Gervasoni néhány olyan ikonikus bútort alkotott, amelyek nem csak a funkcionalitásukban, hanem a formájukban és anyaghasználatukban is lenyűgözőek. Ismerj meg négy ilyen ikonikus kollekciót, amelyek az olasz dizájn mesterművei.

Ghost

A kényelem és a sokoldalúság a kulcsszavak, amelyek meghatározzák a Ghost kollekciót. Nevét a fehér változat ihlette, amely a lágyan aláhulló anyagnak köszönhetően a szellemekről alkotott képzetet idézi. A kollekció darabjainak alapját egy könnyed, esszenciális vonalvezetésű test adja, amely puha párnákkal válik teljes egésszé. A fő jellegzetesség a kárpitozás: egy túlméretezett borítás, amelynek profilját a látható varrás hangsúlyozza. A kanapék, fotelek, ottománok, székek és ágyak minden alkalommal más külsőt öltenek, egyszerűt vagy kifinomultat, attól függően, hogy ki választja és teszi a mindennapjai részévé őket.

Gray

Vintage lélek és kortárs design jellemzi a Gray-t, a székek, fotelek, kanapék, asztalok és dohányzóasztalok ízléses kollekcióját, amely a klasszikus bútorok szigorú eleganciáját és az skandináv formák letisztultságát ötvözi. Masszív diófából vagy tölgyfából készült kollekció, amelyet kidolgozottság, formák és szokatlan anyagok, például kő, porcelán, alumínium és márvány díszítenek.

Nuvola

A Nuvola a pihenés pillanatainak kedvelt színhelye, fotelekből és kanapékból álló kárpitozott bútorok kollekciója, amely lágy és vonzó formáival tűnik ki. A „pufók” vonalvezetés, amely igazi ikonná tette, magas karfákkal és mély ülőfelülettel jellemezhető, szinte magába ölel. Informális hangulatú, túlméretezett, teljesen levehető borítás, amely a választott kárpitozástól függően változtatja a bútor megjelenését: ha a lényeges és megmunkált szövetek kiemelik a teljes formáját, a könnyű pamutok és vásznak úgy támaszkodnak a szerkezethez, mintha csak lebegnének.

Brick

A Gervasoni eklektikája egy kollekcióban: a kérgezett és kézzel faragott gyertyánfa törzsének részei sejtelmesen asztalokká és ottománokká, tükrökké, székekké, fotelekké, kanapékká és ágyakká válnak. A Brick egy olyan bútorkollekció, amelyben ázsiai sugallatok, skandináv hatások és indusztriális jegyek keverednek. Egy kollekció, amely átalakul: fiatalos, kortárs, de örökzöld bájjal.

Megtetszett valamelyik kollekció, esetleg érdekelnek a Gervasoni további lenyűgöző bútorai? Keresd a Basic Collection Home szakértőit!

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

    Név *
    Telefon *
    E-mail *

    Thank You!

    Our manager will contact you shortly!

    Megszakítás