Az otthon különböző tereinek, szobáinak díszítése során a megfelelő világítás nemcsak funkcionalitás szempontjából fontos, hanem azért is, mert hangulatot teremt. A dán design szemet gyönyörködtető márkája, a Le Klint, nem csupán lámpákat, hanem műalkotásokat kínál. Ismerj meg most négy ikonikus Le Klint lámpát, amelyek az évtizedek során az olvasószobák, étkezők, nappalik, hálószobák elengedhetetlen részévé váltak, és amelyeket már a Basic Collection kínálatában is megtalálsz!

101

A Le Klint 101 lámpa az egyik leghíresebb és legikonikusabb darabja a márkának. A tervező, Kaare Klint, 1944-ben alkotta meg ezt a modern klasszikust. A lágyság és az elegancia jellemzi ezt a lámpát, amely kézzel hajtogatott papír borítással és fa vagy fém vázzal is elérhető. A Le Klint 101 lámpa egy tökéletes példa a dán minimalizmusra és a funkcionalitásra, és a mai napig egyedülálló fényjátékot teremt.

Carronade

A Carronade lámpa egy csodálatos példa az indusztriális stílus és az elegancia harmonikus egyesítésére. Nem nehéz felismerni, hogy Markus Johansson svéd tervező hogyan merített ihletet a 17. századi hajóágyúkból, és a végeredmény egy izgalmas és egyedi világítási darab lett.

Sax

A Sax lámpa a modern minimalizmus és a letisztultság kedvelőinek szívéhez áll közel. A tervező, Erik Hansen, egy olyan lámpát alkotott, amely letisztult szépségét a funkcionalitással ötvözi. A Le Klint Sax lámpa tökéletesen illeszkedik a modern otthonokba.

Swirl

A Swirl lámpa a kreativitás és a lágyság mesterműve. Øivind Slaatto tervezése a hagyományos hajtogatási technikát továbbfejlesztve új formát és élményt kínál. A Swirl lámpa egy könnyű és légies lámpa, amely egyedi formájával és árnyékával szemet gyönyörködtet. Ez a lámpa tökéletes példa arra, hogyan lehet a hagyományos technikákat és az innovációt ötvözni egy különleges világítási megoldásban.

Stílusos otthonkiegészítőt keresel?
Mesélj nekünk magadról, áruld el vágyaidat, és mi megtaláljuk neked a tökéletes darabokat. Lépj velünk kapcsolatba!

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

    Név *
    Telefon *
    E-mail *

    Thank You!

    Our manager will contact you shortly!

    Megszakítás