Az olasz bútordizájn világában kevés vállalat képes olyan lenyűgöző és egyedülálló darabokat létrehozni, mint a Living Divani. A márka a luxus, a funkcionalitás és a kreativitás szinonimája, és ezeket az értékeket hozza el bútoraival az otthonokba. Ismerj meg négy ikonikus Living Divani bútort, amelyek a dizájn szerelmesei számára igazi gyöngyszemek.

Extrasoft

Az Extrasoft kanapé kollekció egyfajta kényelmi mesterdarab. A tervező, Piero Lissoni, egy lenyűgözően puha és meghökkentően szabad formájú kanapét alkotott, amely egyszerre modern és hívogató. Az Extrasoft kanapék moduláris rendszerben elérhetők, lehetővé téve a személyre szabott elrendezéseket, és a többféle párnázat és huzat számos lehetőséget kínál a dizájn szempontjából. Az Extrasoft bármilyen térben kivételes központi elemmé válik.

Frog

A Frog fotel egy további mestermű a Living Divani-tól, amelyben a tervező egyszerűséget és funkcionalitást hozott létre. A Frog fotel letisztult vonalakkal és kifinomult formával rendelkezik, amelyek egyszerre modern és időtlen darabbá teszik. A könnyű, alumínium váz és a puha párnázat a tökéletes egyensúlyt teremti meg a kényelem és a stílus között.

Rod Bean

A Rod Bean fotel egy olyan bútordarab, amely a természetes szépséget és a kreativitást ünnepli. A tervező, Piero Lissoni, egy organikus és lenyűgöző forma mellett döntött. A fotel formája lágy és szoborszerű, a párnázat pedig a kényelmet szolgálja. Az alacsony háttámlával és a széles üléssel rendkívül kényelmes, miközben letisztult dizájnja lenyűgöző vizuális élményt nyújt.

Dumas

A Dumas kanapé egy modern klasszikus, ikonikus és kifinomult formája a Living Divani stílusát és kreativitását hozza előtérbe. A kanapé bőr és textil kombinációjával rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek. Az egyszerűség és a funkcionalitás a Dumas kanapé alapvető elemei, így modern enteriőrökbe, otthonokba szépen illeszkedik.

Megtetszett valamelyik darab, esetleg érdekelnek a Living Divani további lenyűgöző bútorai? Keresd a Basic Collection Home szakértőit!

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

    Név *
    Telefon *
    E-mail *

    Thank You!

    Our manager will contact you shortly!

    Megszakítás