A világítás nem csak a szobák megvilágításáról szól, hanem a stílus és az atmoszféra megteremtéséről is. Az olasz márka, a Martinelli Luce, hosszú évek óta világhírű az ikonikus lámpák tervezésében és gyártásában. Ismerj meg négy olyan Martinelli Luce lámpát, amelyek az évtizedek során legendássá váltak a dizájn és a funkcionalitás terén!

Pipistrello

A Pipistrello asztali lámpa az egyik legikonikusabb Martinelli Luce darab. Gae Aulenti 1965-ben az elegancia és az innováció jegyében tervezte ezt a lámpát. Formája emlékeztet egy denevérszárnyra (ahonnan a neve származik), és állítható magasságú, ami igazán funkcionálissá teszi. Egy valódi műalkotás, amely luxust és stílust hoz az otthonokba.

Cobra

A Cobra asztali lámpa egy másik ikonikus Martinelli Luce darab, amely művészet és szobrászat tökéletes kombinációját nyújtja. A tervező, Elio Martinelli, egy olyan lámpát alkotott, amelynek formája emlékeztet egy kígyóra, amint kiemeli a fejét. A Cobra lámpa fejét a kívánt irányba lehet forgatni, így a világítás irányát könnyen testre szabhatjuk.

Elastica

A fény lágy, rugalmas, interaktív – kösd össze a padlót a mennyezettel. Tedd ezt új, rugalmas és képlékeny formában egy fénycsíkkal. Változtasd a helyzetét, játssz, tapasztald meg az érintés örömét. Érezd, milyen lágy a fény.

Profiterolle

Az időtlen design íze: a Profiterolle mintha inkább egy sztárséf kezéből származna, mint egy tervező ötletéből. Alakja – egymást folytonosan átölelő tömör formák és körívek – egy kifinomult esztétikai vizsgálódás, amely elegánsan dacol az idő múlásával.

Egyedi otthonra vágysz?
Szakértőink vágyaidat, elképzeléseidet meghallgatva hozzák létre otthonod tereit, amik téged tükröznek. Lépj velünk kapcsolatba!

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

    Név *
    Telefon *
    E-mail *

    Thank You!

    Our manager will contact you shortly!

    Megszakítás